Ontdek het tropische ondergoed van Mosmann Australia!

Luxe, duurzame kwaliteit en diverse printjes verwerkt in een mooi stukje stof. Vandaag introduceren wij het heerlijk zomerse ondergoed van het prachtige merk Mosmann Australia.

Het Australische merk Mosmann Australia laat ons kennismaken met naadloze bh’s en ondergoed, met daarbij de nieuwste trends & vormen en dagelijks comfort in het achterhoofd.
Al het ondergoed van Mosmann Australia is verkrijgbaar in gewaagde prints, maar ook in simpele effen kleuren. Voor degene die het leuk vinden om een combinatie te maken van beide kunnen we natuurlijk ook nog mixen en matchen!

Het merk biedt een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en wij introduceren vandaag 2 soorten van de nieuwe collectie.Mosmann australia

Het ondergoed zit mooi verpakt in gesealde bags.

Mosmann australia

Mosmann australia

Hierboven zien we de Triangle Bra Rosie & de High Waisted Brief Rosie.

Mosmann australia

En nog even een duidelijke foto van de het Highwaist broekje met de top.

Mosmann australia

Hierboven zien we de Sheer Black Lace Bralette Manhattan & de Black Lace G-String Madison.

Mosmann australia

En nog even een duidelijke foto van het prachtige setje met kant.

 

Het zijn twee totaal verschillende stijlen, maar perfect om te laten zien wat voor een diversiteit het merk Mosmann Australia aanbiedt.

Een leuk weetje; alle kledingstukken van Mosmann Australia gebruiken Lycra (Dupont), zodat je ondergoed je lichaam knuffelt na het wassen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de gehele collectie van Mosmann Australia? Bekijk dan snel de website en bestel jouw eigen ondergoed online!

 

 

 


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.