Zalando, vrouwen schoenen online!

Zalando Schoenen is een schoenenhemel voor vrouwen, met alles van elegante laarzen tot stoere veterschoenen!Zalando is van oorsprong een Duits bedrijf dat is opgericht in 2008. Bij Zalando weten wij als geen ander dat schoenen een outfit compleet maken.

Zalando heeft een uitgebreid assortiment dat bestaat uit meer dan 600 merken, zoals bijvoorbeeld Tamaris, Zign en Ella.

Je bent bij Zalando altijd aan het juiste adres, of je nu schoenen wilt bestellen voor alledaagse activiteiten, voor een zakelijke meeting of voor de party van het jaar. Voor iedereen is er wat wils!Zalando heeft sinds eind september haar shop geopend voor de Nederlandse Shoe lovers.

Naast schoenen verkoopt Zalando ook kleding, accessoires, beauty-, huid- en verzorgingsproducten. Wat Zalando zo uniek maakt zij het uitgebreide assortiment en de service.

Zalando heeft in het jaar 2010 twee unieke shops geopend naast de oorspronkelijke schoenen en kleding shop, namelijk de beautyshop en de sportshop.Iedere bestelling die jij bij Zalando doet wordt gratis thuisbezorgd en in geval van ontevredenheid kun je het artikel gratis retourneren.

Daarbij biedt Zalando je 100 dagen bedenktijd en een gratis service hotline die te bereiken is met het nummer: 0800 020 1138.Hebben jullie de Zalando reclame al gezien: de man adviseert alle mannen om hun vrouw weg te houden van de Zalando website, zodat deze vrouwen niet verslaafd raken aan het online kopen van
schoenen.

Reviews Zalando
Actie Zalando