Jessy Maya

€ 38K - € 228K
Beroep

Youtuber

Bekendvan

Youtube

Geboortedatum

8 juni 1996

Geboorteplaats

Appeldoorn

Nationaliteit

Nederlander

Woonplaats

Nederland

Wie is Jessy Maya?

Jessy Maya is een ontzettend bekende vrouw. Ze is in de spotlights gekomen als Youtube en ze is Youtuber van beroep.  Jessy Maya is Nederlander en ze bezit een prachtige woning in Nederland. Jessy Maya is geboren op 8 juni 1996 in Appeldoorn. Als we naar het geschatte vermogen van Jessy Maya kijken lijkt het erop dat de zaken de afgelopen jaren goed zijn gaan.

Het vermogen van Jessy Maya wordt momenteel geschat op € 38K - € 228K.

Waar komt het vermogen van Jessy Maya vandaan?

Jessy Maya heeft een groot vermogen opgebouwd dat is ontstaan door hard te werken. Ze is bekend geworden van Youtube en ze heeft een mega vermogen opgebouwd als Youtuber. Binnen het wereldje is Jessy Maya enorm populair en op deze manier heeft ze heel veel geld verdiend. Misschien tijd voor ons om ook als Youtuber carrière te gaan maken. 

 

Wat is het vermogen van Jessy Maya?

We kunnen een realistische schatting maken van het vermogen dat Jessy Maya heeft opgebouwd. Zonder dat Jessy Maya heeft verteld wat het precieze vermogen is, kunnen we het vermogen van deze super vrouw optellen. Alles bij elkaar komt Jessy Maya op een geschat vermogen uit van € 38K - € 228K. Had jij dit verwacht?  Wij wel, want al dat harde werk mag best lonen.

Alle informatie op een rijtje: 

Naam Jessy Maya
Geboortedatum: 8 juni 1996
Geboorteplaats: Appeldoorn
Nationaliteit: Nederlander
Bekend van: Youtube
Beroep: Youtuber
Geschatte vermogen: € 38K - € 228K

Jessy Maya heeft als hoofdberoep Youtuber. Toen de bekendheid toe nam kwamen er meer mogelijkheden en kansen voor Jessy Maya. Naast Youtuber heeft Jessy Maya dus meer bronnen van inkomsten gegenereerd.

Het geschatte vermogen van Jessy Maya staat momenteel op € 38K - € 228K.