Laura Ponticorvo

€ 16K - € 95.9K
Beroep

Youtuber

Bekendvan

Youtube

Geboortedatum

7 oktober 1995

Geboorteplaats

Brasschaat

Nationaliteit

Nederlander

Woonplaats

Belgie

Wie is Laura Ponticorvo?

Laura Ponticorvo is een ontzettend bekende vrouw. Ze is in de spotlights gekomen als Youtube en ze is Youtuber van beroep.  Laura Ponticorvo is Nederlander en ze bezit een prachtige woning in Belgie. Laura Ponticorvo is geboren op 7 oktober 1995 in Brasschaat. Als we naar het geschatte vermogen van Laura Ponticorvo kijken lijkt het erop dat de zaken de afgelopen jaren goed zijn gaan.

Het vermogen van Laura Ponticorvo wordt momenteel geschat op € 16K - € 95.9K.

Waar komt het vermogen van Laura Ponticorvo vandaan?

Laura Ponticorvo heeft een groot vermogen opgebouwd dat is ontstaan door hard te werken. Ze is bekend geworden van Youtube en ze heeft een mega vermogen opgebouwd als Youtuber. Binnen het wereldje is Laura Ponticorvo enorm populair en op deze manier heeft ze heel veel geld verdiend. Misschien tijd voor ons om ook als Youtuber carrière te gaan maken. 

Wat is het vermogen van Laura Ponticorvo?

We kunnen een realistische schatting maken van het vermogen dat Laura Ponticorvo heeft opgebouwd. Zonder dat Laura Ponticorvo heeft verteld wat het precieze vermogen is, kunnen we het vermogen van deze super vrouw optellen. Alles bij elkaar komt Laura Ponticorvo op een geschat vermogen uit van € 16K - € 95.9K. Had jij dit verwacht?  Wij wel, want al dat harde werk mag best lonen.

Alle informatie op een rijtje:

NaamLaura Ponticorvo
Geboortedatum:7 oktober 1995
Geboorteplaats:Brasschaat
Nationaliteit:Nederlander
Bekend van:Youtube
Beroep:Youtuber
Geschatte vermogen:€ 16K - € 95.9K

Andere bekende vrouwen

Veelgestelde vragen

Laura Ponticorvo heeft als hoofdberoep Youtuber. Toen de bekendheid toe nam kwamen er meer mogelijkheden en kansen voor Laura Ponticorvo. Naast Youtuber heeft Laura Ponticorvo dus meer bronnen van inkomsten gegenereerd.

Het geschatte vermogen van Laura Ponticorvo staat momenteel op € 16K - € 95.9K.