Paris Hilton

€ 300 miljoen
Beroep

Amerikaanse societyster

Bekendvan

Seksvideo

Geboortedatum

17 februari 1981

Geboorteplaats

New York

Nationaliteit

Amerikaanse

Woonplaats

Amerika

Wie is Paris Hilton?

Paris Hilton is een ontzettend bekende vrouw. Ze is in de spotlights gekomen als Seksvideo en ze is Amerikaanse societyster van beroep.  Paris Hilton is Amerikaanse en ze bezit een prachtige woning in Amerika. Paris Hilton is geboren op 17 februari 1981 in New York. Als we naar het geschatte vermogen van Paris Hilton kijken lijkt het erop dat de zaken de afgelopen jaren goed zijn gaan.

Het vermogen van Paris Hilton wordt momenteel geschat op € 300 miljoen .

Waar komt het vermogen van Paris Hilton vandaan?

Paris Hilton heeft een groot vermogen opgebouwd dat is ontstaan door hard te werken. Ze is bekend geworden van Seksvideo en ze heeft een mega vermogen opgebouwd als Amerikaanse societyster. Binnen het wereldje is Paris Hilton enorm populair en op deze manier heeft ze heel veel geld verdiend. Misschien tijd voor ons om ook als Amerikaanse societyster carrière te gaan maken. 

Wat is het vermogen van Paris Hilton?

We kunnen een realistische schatting maken van het vermogen dat Paris Hilton heeft opgebouwd. Zonder dat Paris Hilton heeft verteld wat het precieze vermogen is, kunnen we het vermogen van deze super vrouw optellen. Alles bij elkaar komt Paris Hilton op een geschat vermogen uit van € 300 miljoen . Had jij dit verwacht?  Wij wel, want al dat harde werk mag best lonen.

Alle informatie op een rijtje:

NaamParis Hilton
Geboortedatum:17 februari 1981
Geboorteplaats:New York
Nationaliteit:Amerikaanse
Bekend van:Seksvideo
Beroep:Amerikaanse societyster
Geschatte vermogen:€ 300 miljoen

Andere bekende vrouwen

Veelgestelde vragen

Paris Hilton heeft als hoofdberoep Amerikaanse societyster. Toen de bekendheid toe nam kwamen er meer mogelijkheden en kansen voor Paris Hilton. Naast Amerikaanse societyster heeft Paris Hilton dus meer bronnen van inkomsten gegenereerd.

Het geschatte vermogen van Paris Hilton staat momenteel op € 300 miljoen .