ModeRepubliek.nl: een wereld van online fashion

ModeRepubliek.nl is dé nieuwkomer op de markt van webwinkels. ModeRepubliek.nl biedt een breed assortiment aan van zowel grote als kleine merken. Het dames merkaanbod bestaat onder andere uit MANGO, Ugg, Moscow, Supertrash, Amy Gee, My Brand, Cimarron, Goldbergh en Superdry. Het is een interessante mix van merken met glamour en merken met een sportieve uitstraling waarbij de prijzen binnen een brede prijsklasse variëren.

Dit najaar en winter is de trend vrouwelijk, chic en rijk waar merken als MANGO en Supertrash goed op in spelen. Het kleurpalet is warm met kleuren als roestbruin, verschillende groentinten, wijnrood, oranje maar met uitschieters naar het felle kobaltblauw. Ook zwart is weer terug van weggeweest. Naast effen kleuren gaan we deze winter ook veel prints zien, van barok tot panter- en slangenprint iets wat we veel terug zien bij Cimarron en Supertrash. Ook spelen goud en zilver een grote rol als ‘overall look’ maar ook in de vorm van applicaties op kleding en niet te vergeten de welbekende studs. Een van de belangrijkste trends van dit seizoen zijn leren of ‘leatherlook’ kledingstukken zoals jurkjes, broeken en jasjes.

Al deze trends kan je vinden in de collecties van de merken die aangeboden worden op ModeRepubliek.nl. Met als exclusief merk MANGO die van elke trend wel iets in de uitgebreide collectie heeft. Bestellen gaat gemakkelijk vanuit huis, ModeRepubliek.nl biedt gratis verzending en bij bestellen vóór 18.00 uur de volgende dag in huis!

ModeRepubliek.nl is een startende webshop, enthousiast en altijd op zoek naar nieuwe leuke en betaalbare merken, houd ons dus in de gaten.

Volg ModeRepubliek.nl op facebook en twitter, en maak kans op unieke prijzen!

 


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.