Annemiek van vleuten

$ 1,5 miljoen
Beroep

Wielrenster

Bekendvan

Wereldtitels

Geboortedatum

8 oktober 1982

Geboorteplaats

Vleuten

Nationaliteit

Nederlander

Woonplaats

Nederland

Wie is Annemiek van vleuten ?

Annemiek van vleuten is een ontzettend bekende vrouw. Ze is in de spotlights gekomen als Wereldtitels en ze is Wielrenster van beroep.  Annemiek van vleuten is Nederlander en ze bezit een prachtige woning in Nederland. Annemiek van vleuten is geboren op 8 oktober 1982 in Vleuten. Als we naar het geschatte vermogen van Annemiek van vleuten kijken lijkt het erop dat de zaken de afgelopen jaren goed zijn gaan.

Het vermogen van Annemiek van vleuten wordt momenteel geschat op $ 1,5 miljoen.

Waar komt het vermogen van Annemiek van vleuten vandaan?

Annemiek van vleuten heeft een groot vermogen opgebouwd dat is ontstaan door hard te werken. Ze is bekend geworden van Wereldtitels en ze heeft een mega vermogen opgebouwd als Wielrenster. Binnen het wereldje is Annemiek van vleuten enorm populair en op deze manier heeft ze heel veel geld verdiend. Misschien tijd voor ons om ook als Wielrenster carrière te gaan maken. 

Wat is het vermogen van Annemiek van vleuten ?

We kunnen een realistische schatting maken van het vermogen dat Annemiek van vleuten heeft opgebouwd. Zonder dat Annemiek van vleuten heeft verteld wat het precieze vermogen is, kunnen we het vermogen van deze super vrouw optellen. Alles bij elkaar komt Annemiek van vleuten op een geschat vermogen uit van $ 1,5 miljoen. Had jij dit verwacht?  Wij wel, want al dat harde werk mag best lonen.

Alle informatie op een rijtje:

NaamAnnemiek van vleuten
Geboortedatum: 8 oktober 1982
Geboorteplaats:Vleuten
Nationaliteit:Nederlander
Bekend van:Wereldtitels
Beroep:Wielrenster
Geschatte vermogen:$ 1,5 miljoen

Andere bekende vrouwen

Veelgestelde vragen

Annemiek van vleuten heeft als hoofdberoep Wielrenster. Toen de bekendheid toe nam kwamen er meer mogelijkheden en kansen voor Annemiek van vleuten . Naast Wielrenster heeft Annemiek van vleuten dus meer bronnen van inkomsten gegenereerd.

Het geschatte vermogen van Annemiek van vleuten staat momenteel op $ 1,5 miljoen.