Taste with a view: terugblik Valentijns diner bij Floor17

Taste with a view: terugblik Valentijns diner bij Floor17

Floor17

Een romantisch diner bij een restaurant op de 17e verdieping; we hebben het over het restaurant Floor17 in Amsterdam. Wij zijn er geweest met Valentijnsdag en delen graag onze ervaring met jullie.

Het restaurant Floor17 bevindt zich op de 17e verdieping van het Ramada hotel in Amsterdam. Bij Floor17 heb je tijdens het eten een geweldig uitzicht over heel Amsterdam. Een prachtige view met overal lichtjes en herkenningspunten. Op de ramen bij Floor17 staat voor het gemak aangegeven welke kant je van Amsterdam ziet, heel leuk gedaan!

Op Valentijnsdag kregen wij dan ook een speciaal 6 gangen Valentijns-menu!

Hapjes 

Allereerst kregen we in hapjes de vorm oesters, eendenlever en dadels. Persoonlijk ben ik gek op oesters en deze Zeeuwse oesters waren echt puur van smaak. De dadels waren gevuld met een roomkaas. Een aparte combinatie, maar een geweldige smaak!

Floor17 menuBuratta

Dit was een mozzarella kaas en heel lekker van smaak! De combinatie met vijgen en tomaatjes maakte het perfect en gaf het gerecht bovendien meer kleur.

buratta Floor17 menu

Noordzee Krab

Krab heb ik leren eten door sushi te eten. En ik had het eigenlijk nog nooit zo gegeten verwerkt in een salade. De salade was opgemaakt op een bedje van avocado en had veel kleur, en was ook echt heel smaakvol!

Noordzee Floor17 menuRisotto

Oh risotto! Bij de risotto zaten rode bieten en als topping een stukje eetbaar bladgoud. Dit gerechtje was machtig en onwijs smakelijk bereidt!

Floor17 menu 2Hert

Heerlijk mals vlees! Ik had zelf nog nooit hert gegeten, maar het smaakte heel lekker en was bovenal erg mals.

Hert Floor17 menu

Witte chocolade

Tot slot het toetje. Dit was echt een smaakexplosie! De combinatie van het ijs met kersen en stukjes witte chocolade gemaakt met stikstof, echt heerlijk!

dessert Floor17 menu

 

Echt een aanrader; ik heb er echt ontzettend goed gegeten met een heel mooi en bijzonder uitzicht. Mocht jij je vriend eens willen verrassen met een leuk restaurant dat niet relatief standaard is, ga dan zeker eens bij Floor17 eten!

 

 


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.