Kom jij naar het I Love Beauty event 18 en 19 maart?

Kom jij naar I Love Beauty 18 en 19 maart? 

beauty eventKom jij naar I Love Beauty? Beleef op 18 en 19 maart in de Jaarbeurs Utrecht het mooiste dagje uit in een wereld vol beauty! Shoppen, workshops, demonstraties en vele bekende Nederlanders uit de beautywereld, zoals Fred van Leer, Cynthia.nl (voorheen Miss Lipgloss) en Serena Verbon (Beautylab.nl).

I Love Beauty – A beautiful day out!

I Love Beauty is hét mooiste dagje uit in een wereld vol beauty! Op 18 en 19 maart kun je in de Jaarbeurs in Utrecht als bezoeker heerlijk shoppen en profiteren van de vele kortingen bij een gevarieerd aanbod van stands van uit een lopende bedrijven en bekende merken uit de beauty– en fashionwereld. Tevens kun je bij de verschillende stands de nodige adviezen krijgen, onderga je een heerlijke behandeling of laat je jouw nagels verzorgen.

In de Main Area zijn er op het hoofdpodium verschillende demonstraties en presentaties van onder ander Fred van Leer en Cynthia.nl (voorheen Miss Lipgloss). Zelf kan je ook aan de slag en deelnemen aan één van de vele en verschillende workshops en kun je in de Huiskamer jouw favoriete beauty- fashion- of lifestylevlogger ontmoeten. Zo zijn Serena Verbon (Beautylab.nl), LotteLovesBeauty, ThingsJuliaLoves, Kim ter Stege, OptimaVita, Loepsie en vele andere leuke vloggers aanwezig om jou van de nodige tips en tricks te voorzien.

Kortom, I Love Beauty is een event waar van alles te beleven is en is dus het mooiste dagje uit met je vriendinnen, zus of moeder!

beauty event 2Koop nu jouw ticket en krijg een GRATIS Dagje Wellness cadeau (t.w.v. 32,50) bij de Zwauwhoeve!

Meer info en tickets: www.ilovebeautyevent.nl

Locatie: Jaarbeurs

Jaarbeursplein 3521 AL Utrecht

Datum / tijden:

Zaterdag 18 maart 2017 Open: 11.00 – 18.00 uur

Zondag 19 maart 2017 Open: 11.00 – 18.00 uur

Ticket prijzen:

Best Beautyticket: € 12,50 (ex.fee) – Uitverkocht
Discount Beautyticket: € 15,00 (ex.fee) – Beperkt aantal
Beautyticket:                         € 17,50 (ex.fee)
Doorticket:                             € 25,00  

Koop snel nog online jouw ticket en krijg een GRATIS Dagje Wellness cadeau t.w.v. 32,50! Of te koop bij één van de Primera-winkels.


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.