Wij bezochten het ‘I Love Beauty event’ in de Jaarbeurs in Utrecht!

Wij bezochten het ´I Love Beauty event´ in de Jaarbeurs in Utrecht!

I Love BeautyEen heerlijk dagje vol Beauty, Fashion en meer. Dat is hoe wij het hebben ervaren op het I Love Beauty event in de Jaarbeurs in Utrecht! Samen met Kimlokhorst.nl bezocht ik het event, dus lees snel verder als je benieuwd bent naar onze aankopen en naar hoe wij het hebben gehad.

Op de I Love Beauty beurs staan tientallen standjes met zowel bekende merken als nieuwe of minder bekende merken. Er is voor iedereen wel iets leuks te vinden! Daarnaast zijn er diverse beauty workshops waar je je voor kunt inschrijven.

Bij binnenkomst worden onze tickets gescand en ontvangen we een plattegrond, plus een kaartje waarmee wij een goodiebag mogen ophalen.

Omdat het onwijs druk is en bij veel stands enorme rijen staan, hebben we een aantal stands overgeslagen en zijn we heel selectief naar bepaalde standjes gegaan.

Het eerste standje waar we een stop maakten was het standje van Your Fashion Secret, waar wij deze schattige bh lace tops zagen. Een stand vol leuke kleding en accessoires.

your fashion secret

Hierna bezochten we de stand van Your Fashion Finds‚ waar we minimalistische sieraden en accessoires vonden.

Yff

Van alle stands bekijken en tussen de drukte door lopen krijg je flinke trek‚ dus besloten we om bij het gecreëerde plein te stoppen voor iets lekkers. Ons oog viel van een afstand op een kar met de naam Sjoko Berry; een kar met een heuse chocolade fontein!

Eenmaal aangekomen bij de kar zagen wij de combinatie van vers fruit met gesmolten chocolade, heaven! Je had de keuze uit een middel of groot bakje‚ waarna je vervolgens moet kiezen tussen melk chocolade of pure chocolade. Erg leuk gedaan! Daarbij mocht je trouwens zelf een topping erop doen‚ zoals bijvoorbeeld marshmallows, nootjes of karamel.

Sjoko Berry

Sjoko Berry 2

Sjoko Berry 3

Na onze tussenstop hadden we weer genoeg energie om de rest van alle stands te bekijken.

beauty event

Zeepjes in allerlei leuke vormen en maten van The Beauty Bakery. Superleuk om te krijgen of om te geven!

photowall

Deze geweldige photo wall met vrolijke bloemen mocht niet ontbreken. Een leuke plek om even snel een ‘selfe’ te maken.

Cresty Cosmetics

Cresty Cosmetics

En toen ontdekte ik Cresty Cosmetics; een stand met ampullen waar vloeibare Collageen, Vitamine A,  Vitamine C etc verkrijgbaar was. Zelf ben ik erg gevoelig om dingen te kopen voor de huid en zo kocht ik daar 4 ampullen om te testen. Meer uitleg hierover kunnen jullie binnenkort lezen in een review.

Max pro

Bij de stand van Max Pro verkochten ze krultangen en stijltangen. Persoonlijk was ik erg benieuwd naar het grootste formaat krultang en besloot ik op uitnodiging van Max Pro plaats te nemen op de stoel , zodat mijn haar met de krultang in model gedaan kon worden.

Na de 3e krul gaf het meisje dat mijn haar deed echter aan dat ze niet mijn hele haar kon krullen, tenzij ik de krultang zou aanschaffen. Als ik zou besluiten de krultang te kopen dan wilde ze mijn haar helemaal krullen.

Erg jammer dat ze je vragen plaats te nemen in hun stoel‚ om vervolgens op de helft te stoppen. Een nieuwe tang was niet interessant voor mij‚ dus moesten we verder met half onder handen genomen haar. Als je het mij vraagt is het juist de kunst om het haar van de persoon die op de stoel plaats neemt zo ‘fabulous’ te maken, dat de persoon op de stoel vanuit daar besluit een tang van Max Pro aan te schaffen. Doe dit niet vanuit het trucje dat het haar anders voor de helft gedaan is en je dus zo de straat – of in dit geval het event – op moet.

Shopichigo

Shopichigo 2

De stand van ichigo was trouwens een fraaie met de beste producten uit Zuid-Korea en Japan. Producten tegen mee-eters trokken mijn aandacht – je hebt ze vast weleens in filmpjes gezien. Erg benieuwd naar dit masker en balsem tegen mee-eters. Bovenstaande producten kunnen jullie overigens binnenkort bewonderen in een nieuwe review.

En last but not least mijn laatste aankopen én spulletjes van Treets Traditions uit de goodiebag. Deze geweldige highlighter en lipkit van Revolution zijn dan ook binnenkort te zien in een review op Vrouwenstyle.nl.

Revolution

goodiebag

We hebben een hele leuke dag gehad‚ met veel leuke stands, gezelligheid en heerlijk eten!
Volgend jaar zijn wij er zeker weer bij,  jij toch ook?

Was jij ook aanwezig op het I Love Beauty event en wil je graag nog jouw ervaring delen? Laat hieronder dan een leuke reactie achter!


1 Comment
  1. wat leuk dat onze mooie truck By Pixie On The Road in dit super leuke verslag staat . Vriendelijk bedankt

    By Pixie Jeanet en Sabrina

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.