Review: Mijn 2e behandeling & de nieuwe make-up lijn van de Brow Studio in Hoorn!

Brow StudioEnkele weken geleden bracht ik voor de tweede keer een bezoekje aan de Brow Studio in Hoorn. Vandaag vertel ik jullie meer over mijn behandeling en over de nieuwe wenkbrauw make-up lijn van de Brow Studio!

Zoals jullie weten ben ik goed op weg naar het behalen van mijn wenkbrauw-doel, en ik kan jullie verklappen dat het resultaat steeds mooier wordt. Hoe moeilijk het ook is om alles weken te laten groeien, het is het echt waard! Ik begon 11 weken geleden met het laten groeien van mijn wenkbrauwen, en mijn wenkbrauwen zijn al zoveel mooier en voller nu!

Sharon, het zusje van eigenaresse Shanice, heeft mij ditmaal geholpen. Ze zag dat bij 1 wenkbrauw het beginstukje nog niet helemaal goed gegroeid was, en bij de andere wenkbrauw bleef het staartje een beetje achter, nog even doorgaan met het laten groeien dus!

Heel trouw smeer ik iedere avond castorolie op, in de hoop dat het over 4 weken tijdens mijn volgende afspraak goed is bijgegroeid.

Om je wenkbrauwen nu nòg mooier te krijgen, heeft de Brow Studio in Hoorn een eigen make-up lijn uitgebracht. Wij hebben een aantal items getest voor jullie en zijn heel enthousiast!

Brow St

Hierboven zien jullie de volgende items:

  • De duo Brow poeder met daarin een lichtere tint en een donkere.
  • Een wenkbrauw kwastje om de wenkbrauwen te modelleren en om de Brow poeder aan te brengen.
  • Een highlighter met aan iedere kant een andere kleur.
  • En een Brow gel als ‘finishing touch’.

Brow poeder

Hierboven zien jullie de Duo Brow poeder.

Brows Hoorn

Hierboven zien jullie de highlighter.

De Duo Brow poeder bevat 2 kleuren. Een lichtere kleur en een donkerdere kleur. Mijn eigen wenkbrauwen zijn al vrij donker van zichzelf waardoor de donkere teint perfect aansluit op mijn eigen kleur.

De donkere teint heb ik voornamelijk gebruikt om de randen aan te zetten en het staartje aan te vullen waar nodig. De lichtere teint heb ik gebruikt voor het begin van mijn wenkbrauwen zodat de overloop natuurlijk oogt.

Na gebruik van de Brow poeder heb ik de rand onder mijn wenkbrauwen voorzien van de lichtste highlight kleur en tot slot de gehele wenkbrauw voorzien van de Brow gel. Ik merk dat doordat de haren groeien ze soms alle kanten op gaan staan en met de Brow gel blijft alles goed op z’n plek.

Ik was zelf al heel erg blij na de behandeling bij de Brow Studio, maar met producten maak je ze nóg mooier dan ze al van nature zijn. De producten blijven goed zitten en vervagen niet, dat geeft gelukkig de zekerheid dat je niet met uitgelopen wenkbrauwen rond loopt en ze altijd ‘on fleek’ zijn!

Ben je nieuwsgierig geworden naar alle producten? Neem dan contact op met de Brow Studio in Hoorn of kijk op de website of Facebookpagina.


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.