Review: Lunchen bij JEFF’S eetcafé in Amersfoort.

jeffs eetcafe
Half maart opende dit nieuwe eetcafé zijn deuren in Amersfoort met groot succes! Wij brachten samen met Kimlokhorst.nl een bezoekje aan JEFF’S eetcafé in Amersfoort voor een heerlijke lunch!

Bij binnenkomst word je heel vriendelijk ontvangen en heb je vrije keuze uit waar je graag zou willen zitten. Bij mooi weer is er voor JEFF’S eetcafé plek om buiten van de zon te genieten maar helaas was dat tijdens ons bezoek niet het geval. Binnen heb je de keuze uit hoge tafels bij het raam of lagere tafels langs de muur bij de bar.

interieur Jeff's Eetcafé

Even een voorproefje van het interieur van JEFF’S eetcafé.

Van 12:00 uur tot 14:00 uur is er een lunch, ook wel ‘JEFF’s fast lunch’ genoemd waarbij mensen die in de buurt werken terecht kunnen voor een snelle lunch d.m.v. een lopend buffet op de bar. Tijdens deze lunch hoef je niet te wachten en mag je 1 keer opscheppen voor 9.95. Bij een tweede keer opscheppen kost het 15 euro.

Naast het lopend buffet is er natuurlijk ook nog de gewone kaart voor de mensen met meer tijd en die gewoon relaxt willen lunchen. Wij waren erg benieuwd naar de gewone kaart en kozen voor 2 gerechtjes; De ‘Meat and Great’ & ‘Crostini’s met 3 huisgemaakte smeersels’.

Als toetje adviseerde eigenaar Jeffrey zijn ‘beroemde’ cheesecake waarmee hij in het verleden zelfs prijzen heeft gewonnen tijdens het culinaire evenement ‘Lekker Laren’.

Kaart jeffs eetcafe

Hierboven zien we een gedeelte van de kaart!

Jeff's Eetcafé

Een blik op het lopend buffet van de ‘fast lunch’.

Jeffs eetcafe

De Meat and Great & Crostini’s met smeersels!

 

cheesecake Jeffs eetcafe

En ons toetje, deze overheerlijke cheesecake!

Het is een warm ingericht eetcafé met een strak interieur, en wij hebben er echt heel relaxt en vooral heerlijk geluncht! Absoluut een aanrader mocht je eens in de buurt zijn!

Benieuwd naar de openingstijden? Ze zijn dinsdag tot en met vrijdag van 12:00 tot 14:00 uur open voor JEFF’s ‘fast lunch’. Voor een borrel en diner schuif je dinsdag tot en met zondag aan tussen 17:00 en 21:30 uur. Het restaurant is tijdens deze dagen geopend tot 23:00 uur.

Het hele menu en meer informatie vind je hier op de website van JEFF’S eetcafé.


2 Comments
  1. Ja echt een aanrader! Hele lekkere dingen op de kaart. Liefs Romy – Vrouwenstyle

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.