Interview: Designer Vintage & WIN 2 kaartjes voor de Designer Vintage Sale 6 mei!

Interview: Designer Vintage & WIN 2 kaartjes voor de Designer Vintage Sale 6 mei! 

DV

Vandaag hebben wij een leuk interview over hoe Designer Vintage is ontstaan, en maak je kans op 2 kaarten voor de Designer Vintage sale die zij 6 mei organiseren in het Amstel hotel!

DesignerVintage.com is dé website voor het kopen en verkopen van unieke high-end designer items! Heb jij zelf een kast vol met leuke items óf ben je op zoek naar je eigen designer item? Dan ben je bij DesignerVintage.com aan het juiste adres!

Vandaag lees je hoe Designer Vintage is gestart, wat de sale precies inhoud op 6 mei in het Amstel hotel én onderaan deze pagina lees je hoe jij kans maakt op 2 vrijkaarten voor de sale van 6 mei!

DV

DV1

Wie zit er achter Designer Vintage?

Designer-Vintage is eigendom van G+J Media, de uitgever van Vogue, Glamour en JAN. G+J werd 3 jaar geleden eigenaar van Designer-Vintage omdat het een mooie aanvulling is op de merken die zij al hadden.

Hoe is dit leuke concept tot stand gekomen, en hoe lang bestaat het nu?

DV werd opgericht in 2008 door Karin Barnhoorn. Zij wilde haar Gucci tas verkopen en vond het zonde om deze op Marktplaats te zetten. Ze was op zoek naar een soort marktplaats met alleen maar high-end designer items. Dat was er nog niet, dus heeft ze het idee zelf uitgewerkt en uitgevoerd.

Je ziet de items natuurlijk als eerste voorbij komen, verleidelijk om zelf niet steeds iets te kopen?

Heel verleidelijk! Er gaat geen maand voorbij dat ik niet minimaal 1 ding zelf heb gekocht. Maar ik heb wel een regel voor mijzelf om het binnen de perken te houden want ik heb geen unlimited budget. Mijn regel is 1 erin, 1 eruit. Als ik een Chanel tas erbij koop, dan moet er (eigenlijk) 1 weer verkocht worden, tenzij het budgettair makkelijk kan

Naast de online verkoop organiseert Designer Vintage ook een SALE, hoe vaak per jaar is dat en hoe kunnen we aan kaarten komen?

We organiseren minimaal 2 x per jaar de sale. Een keer in het voorjaar en voor de Kerst in november. Soms doen we een extra sale in september als we veel mooie spullen extra hebben. Kaarten voor de sale kan je bestellen op onze site of direct via deze link.

Het leuke aan het concept van Designer Vintage website is dat er ook BN’ers zijn die hun items beschikbaar stellen voor de verkoop. Wat kunnen we verwachten van de SALE, en zijn er deze dag ook items van BN’ers te koop?

Jazeker! We hebben nog prachtige items van Leontine Borsato en we halen speciaal voor de sale nog extra kleding van Lieke van Lexmond op. Echt mooie dingen, voor goede prijzen!

Wat zijn de meest unieke items die je voorbij hebt zien komen op de Designer Vintage website?

Het is wel heel leuk als we een tas online krijgen die wereldwijd is uitverkocht. Bijvoorbeeld een limited edition Chanel Boy bag Rainbow, die staat nu online. Als je die bij Chanel wilt kopen moet je echt geluk hebben! Of een vintage Cartier Panthere armband in perfecte staat. Die kan je nergens meer vinden. Dat zijn echte pareltjes. Maar ook een Birkin van 46.000 euro hebben we wel eens gehad, dat is gewoon leuk haha

Waarom vind jij dat iedereen een vintage design item in zijn/haar kast moet hebben?

Een vintage designer item is per definitie duurzaam. Sommige tassen of kledingstukken zijn al jaren door de eerste koper gedragen en krijgen daarna nog een leven, en nog 1! Dat is gewoon geweldig. Een tas uit de jaren 70 heeft al zoveel plekken gezien en ik vind het mooi dat iets wat 50 jaar geleden ‘in’ was nu nog steeds mooi is. Ik vind vintage shoppen zoveel leuker dan gewoon winkelen, als je net dat ene jurkje vindt ook nog in jouw maat en voor een leuke prijs, dan is het win-win!

Hoe maak je kans op 2 kaarten voor de sale op 6 mei in het Amstel hotel?

 * Ga naar de Facebook pagina van Vrouwenstyle en deel het bericht over Designer Vintage op jouw tijdlijn!


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.