Perfecte Wenkbrauwen – Brow Studio Hoorn

Perfecte Wenkbrauwen – Brow Studio Hoorn

Brow Studio HoornIn de afgelopen 2 artikelen over de Brow Studio in Hoorn, hebben jullie mijn weg kunnen volgen naar de perfecte, natuurlijke wenkbrauw. Benieuwd of ik het resultaat heb behaald waar ik graag naartoe wilde? Lees dan snel verder!

Inmiddels zijn we ruim 5 maanden verder en heb ik 4 behandelingen gehad. Veel groei-pogingen verder ben ik zo blij met mijn wenkbrauwen!
Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat er nog zoveel ‘eigen’ haartjes terug zouden komen, omdat ik zo gewend was om ‘alles’ wat ook maar in de weg zat, weg te plukken met mijn pincet.

Mijn pincet heb ik ook niet meer ‘standaard’ in mijn tas zitten, en van ‘iedere dag plukken’, ben ik naar 6 weken ‘mijn wenkbrauwen laten groeien’ gegaan, bizar!
Ik denk dat er veel meiden zijn die net als ik, moeite hebben om van wenkbrauwen af te blijven. maar het is het uiteindelijk echt waard.

Hieronder zien jullie een foto van hoe mijn wenkbrauwen nu zijn met een kleine ’touch up’ met de duo wenkbrauwpoeder van de Brow Studio.

Brow Studio Hoorn

Naast een hele mooie salon, lieve meiden, en perfecte wenkbrauwen hebben ze ook hele mooie producten die ik met plezier iedere dag gebruik om mijn ‘natuurlijke wenkbrauwen’ nog een ‘finishing touch’ te geven.

Hieronder vinden jullie een overzichtje met de producten van de Brow Studio Hoorn voor de wenkbrauwen én de bijbehorende prijzen.

producten Brow Studio Hoorn

  • De Kit met 3 kleuren een pincet + borsteltje: €22,50.
  • De duo poeder: €15,00.
  • Kwast: €12,50 (in combinatie met de poeder is het samen €25,00).
  • Wenkbrauw potloden: €12,50
  • Wenkbrauw gel in blanco of bruin: €15,00
  • Duo Highlighter: €15,00

Zelf gebruik in nu alleen de duo wenkbrauwpoeder en gebruik ik de lichte kleur voor de aanzet van mijn wenkbrauwen, en de donkere teint voor het staartje van mijn wenkbrauwen.

Een afspraak maken? Kijk voor meer informatie op de website van de Brow Studio Hoorn.

 

 


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.