Beauty: Laat je handen & nagels stralen met deze producten van het Kruidvat!

Met het wisselen van de seizoenen merk je duidelijk verschil in de conditie van je handen en nagels. Het is daarom belangrijk om onze eigen nagels ook mooi en verzorgd te houden. Het Kruidvat heeft een aantal heerlijke producten waarmee dat kan en wij hebben ze getest!

Vier weken geleden ben ik begonnen met onderstaande hand en nagel-producten van het Kruidvat. Benieuwd naar onze ervaring tot heden? Lees dan snel verder.

Kruidvat handen & nagels

De Anti-Age conditioner is een nagellak die beschermt tegen de effecten van vroegtijdige veroudering van de nagels. De lak egaliseert en bevat een UV-filter om de nagels te beschermen tegen UV-straling. Ideaal nu de zon zich iets vaker laat zien en natuurlijk handig voor als je op vakantie gaat.

Nail Grow Keratin van de Kruidvat

De Grow Keratin is een nagellak die hydrolyzed keratin bevat. Dit ingrediënt zorgt voor bescherming van beschadigde nagels. De lak voorziet alle nagels van vocht‚ wat noodzakelijk is om de nagel weer gezond te maken. Dit zorgt er dus voor dat de nagelgroei gestimuleerd wordt en het geeft ook nog eens een mooi glanslaagje.

Ik ben enorm enthousiast! Sinds een lange tijd draag ik geen gekleurde nagellak meer op mijn nagels en 4 weken terug ben ik dus volledig overgestapt op Anti-Age lak in combinatie met de Grow Keratin. Daarbij probeer ik om de 2 á 3 dagen de nagellak te verwijderen en het ritueel opnieuw te doen.

Ik start met de Anti-Age lak en deze breng ik tweemaal aan‚ zodat je een mooie lichtroze kleur krijgt. Vervolgens lak ik eenmaal met de Grow Keratin als ’topcoat’ over de nagels‚ waarmee ik ze tegelijkertijd voorzie van een glanzend laagje.

Tot slot smeer ik mijn handen dagelijks in met de Hand & Nail Serum van het Kruidvat.

Je nagels sneller laten groeien!

Dit serum zorgt voor een goede hydratatie en is speciaal voor de verzorging  van de handen en nagelriemen! Mijn handen voelen zacht aan en het serum trekt snel in. Geen vette handen!

Ik merk duidelijk dat mijn nagels steviger zijn en niet breken. Daarnaast zijn ze ook echt goed aan het groeien en krijg ik veel complimentjes over mijn nagels. ¨Zijn jouw nagels echt?¨

Meer weten over de producten van het Kruidvat? Kijk dan op de website van het Kruidvat.


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.