Beauty: Ontdek deze héérlijke Body mist sprays van Kruidvat

Beauty: Ontdek deze héérlijke Body mist sprays van Kruidvat

Kruidvat spa secrets

De Spa Secrets lijn van Kruidvat heeft Body mist sprays in vier heerlijke geuren. Wij waren benieuwd naar de geuren en hebben er twee voor jullie getest. Ben jij ook zo benieuwd naar welke geur onze voorkeur gaat?

Binnen de producten bij Kruidvat is er de Spa Secrets lijn. Deze luxe douche producten zijn er nu in 4 verschillende geuren. Naast de douche producten zijn er ook body mist sprays waar je direct na het douchen van kunt genieten.

Wij hebben 2 varianten uit deze 4 luxe opties van de Spa Secrets voor jullie getest om te kijken welke onze persoonlijke voorkeur heeft.

De Magic of Brazil lijn bevat Maracuja & Acai Berry als ingrediënten. De geur is zoet en krachtig. De geur is naar mijn idee meer overheersend dan de Treasure of Morocco lijn. Mocht je dus graag een sterkere geur willen hebben die intens ruikt en lang blijft hangen, dan is deze absoluut een aanrader!

De Treasure of Morocco heeft mijn voorkeur. Deze body mist spray bevat Argan oil & Rose, een heerlijke combinatie. Het is een zachte, zoete geur die me doet denken aan een zonnige vakantie. Dit is een lijn zijn waar ik zeker alle producten van zou willen proberen!

De flesjes hebben een handige verstuiver, waarmee het product goed te verdelen is over je lichaam. Hij plakt niet, droogt snel op de huid en belangrijk, de geur blijft goed hangen.

Al met al hele fijne producten om zeker een keer te proberen. Naast het feit dat de producten lekker ruiken, er goed uitzien en de huid goed verzorgen, zijn de lijnen ook nog eens erg voordelig! Een Body mist spray is al verkrijgbaar voor maar 3,99 euro.

De Spa Secrets collectie is verkrijgbaar bij Kruidvat, dus check een filiaal bij jou in de buurt of de website van Kruidvat.


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.