3 sporten die goed zijn voor je billen!

ronde billen sporten tips

Het is zomer en we gaan massaal naar het strand. Misschien niet vandaag, maar wel op vakantie of als het weer iets beter is. Wel moet dan weer die bikini aan. Zijn we daar wel klaar voor? Een kleine reminder hoe jij jezelf kunt prepareren!

Mooie ronde billen staan natuurlijk het mooist in een bikini. Hoe je deze mooie ronde billen krijgt en behoudt vertel ik je vandaag in het kort. Je kent ze al, maar doet ze misschien wel te weinig; hier 3 simpele sporten die goed zijn voor je billen

Hoe krijg je snel dikkere billen? Lees snel verder!

Fietsen is goed voor je billen

Fietsen is een sport waarbij je vrijwel iedere spier in je lichaam gebruikt, waaronder zeker ook de bilspier. Door dagelijks naar je werk te fietsen, boodschappen te doen op de fiets of op je fiets naar een vriendin te gaan train je je billen al flink.

Maar wil je snel resultaat, dan is het verstandig om het nog wat sportiever aan te pakken. Door bijvoorbeeld te gaan mountainbiken of racefietsen. Ga samen met een vriendin twee keer per week een paar uur fietsen en werk samen aan dat perfecte achterwerk.

ronde billen sporten tips

Hardlopen is ook goed voor je billen en benen!

Hardlopen is net als fietsen een sport die je eenvoudig kunt uitvoeren en zeer goed is voor een strakke bilpartij. Tijdens het lopen train je je buik, benen en billen. Als je geen sporter bent kun je beginnen met wandelen en stukjes hardlopen, dit kun je dan langzaamaan opbouwen.

Wat fijn is van hardlopen en fietsen is dat je niet veel nodig hebt om het te doen: je kunt gaan wanneer je wilt en je kunt het zo gezellig mogelijk maken door met je vriend en de hond of een club vriendinnen te gaan.

Squats voor een dikkere kont?

Als je nog wat specifieker alleen je billen wilt trainen is het een goed idee om te gaan ‘squatten‘. Dit is een oefening die je eenvoudig thuis kunt uitvoeren en zwaarder kunt maken door middel van gewichten. Hoe het werkt? Ga rechtop staan met je voeten uit elkaar op schouderbreedte, draai je voeten wat naar buiten en houd je blik naar voren. Dan buig je door je knieën met je billen naar achteren en met je rug licht naar voren geleund, en je drukt jezelf weer ophoog. Een kind kan de was doen. En voor dat je het weet heb je net zo’n prachtige billen als Jennifer Lopez.

Natuurlijk zijn bovenstaande sporten bekend en voor de hand liggend, maar combineer ze eens frequent en resultaat zal komen. Nog een enkele tip bij het hardlopen: verwerk in je route ook eens een mooi setje traptreden of duinen!

Lees ook:

Belangrijke kenmerken menselijk lichaam vrouw


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.