Review: Droogshampoo van Batiste Such a Sweetie!

 Review: Droogshampoo van Batiste Sweetie!

Batiste SweetieBatiste Sweetie geeft je de perfecte snelle oplossing voor mooi uitziend haar tussen de wasbeurten in. Wij waren benieuwd naar de Batiste Sweetie en hebben het getest!

Een droogshampoo met de geur van vanille en frambozen, heerlijk!
Even geen tijd om je haar te wassen? Geen probleem, Batiste Sweetie is de nummer 1 droogshampoo uit de UK en is er om jouw haar een frisse boost te geven.

Je haar is makkelijk te stylen en het zorgt voor extra volume! Daarnaast zijn er ook handige mini-verpakkingen van Batiste voor onderweg in je tas of voor op reis.

How to use de Batiste Sweetie?

Stap 1:
Persoonlijk vind ik het fijn om de droogshampoo alleen bovenop te gebruiken.
Ik draag extensions en producten mogen helaas niet in aanraking komen met de aanhechtingen hiervan. Voor de meiden zonder extensions kan de droogshampoo natuurlijk door het hele haar gebruikt worden.

Stap 2:
Ik trek scheidingen vanuit het punt hoe ik mijn haar draag. Bij iedere scheiding spray ik de Batiste Sweetie op zo’n 30 cm afstand op het haar.

Stap 3:
Na het in-sprayen van de scheidingen masseer ik het met mijn vingertoppen in het haar en op de hoofdhuid.  Het haar voelt direct minder vet en geeft meer volume en textuur.

Stap 4:
Breng vervolgens je haar in model zoals je gewend bent.

Batiste Sweetie 2Er zit een heerlijke zoete geur aan de Batiste Sweetie. Het voelt dus niet alleen beter aan, maar het ruikt ook nog eens lekker! Persoonlijk gebruik ik regelmatig droogshampoo omdat het mij helpt niet iedere dag mijn haar te hoeven wassen.

Tip: er kan een witte waas over het haar verschijnen door de droogshampoo. Mocht dit het geval zijn borstel dan even met een borstel door het haar.

Tip: Voor extra volume kan je het haar ook nog touperen!

 

Verkoopinformatie en adviesprijs
Batiste Sweetie, €5,49 voor 200ml, is verkrijgbaar bij Kruidvat.

 

 


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.