Beauty Review: ‘Lifting Lace’ maskers van Starskin!

Starskin 3Vandaag laten wij jullie kennismaken met Het Lifting Lace masker van Starskin! Na lovende verhalen over het Lifting Lace masker waren wij zelf natuurlijk erg benieuwd hoe het werkt. Lees meer over onze ervaring met het Lifting Lace masker van Starskin.

 

Het Lifting Lace™ Sculpting V-Shape Compression Lace Mask van Starskin is geïnspireerd op de medische wetenschap en compressiebehandelingen.
Het masker werkt zowel verzorgend als huid-verbeterend dankzij een succesvolle formule en natuurlijke anti-aging extracten.

In de maskers zitten rekbare en ademende katoenvezels die er in combinatie met het serum voor zorgen dat het masker altijd mooi en naadloos aansluit.
Het masker contourt en herdefinieert de doffe en futloze huid,  zorgt voor een natuurlijk face-lift effect en creëert een mooie V-lijn waar iedere vrouw van droomt.

Hoe gebruik je het Lifting Lace masker?

1. Reinig je gezicht en dep het zachtjes droog. Neem het masker uit de verpakking en vouw voorzichtig open, er zit namelijk veel vocht in de zakjes.

2. Verwijder de beschermende laag van het masker en plaats egale zijde van masker op gezicht.

3. Maak het masker passend bij de ogen, neus en mond en druk vervolgens zachtjes aan op de huid. Stretch vervolgens de lussen richting de oren en bevestig aan iedere zijde een lus achter het oor.

4. Trek de lussen strak onder de kin en bevestig achter elk oor voor de perfecte pasvorm

5. Draag 15 minuten en verwijder vervolgens het masker, let op niet afspoelen met water! Voor een optimaal resultaat dep je het resterende serum op de huid.

Starskin Lace MaskerStarskin

Hoe is onze ervaring met het Lifting Lace masker?

Het leuke aan deze maskers, is dat het uiterlijk van de maskers heel anders is dan een standaard gezichtsmasker. Je zit er door het ‘lace’ effect, toch nog charmant bij en er zit een heerlijke geur aan!

Na het verwijderen van het masker zag ik dat ik wel wat rode vlekjes op mijn voorhoofd had, en ook mijn wangen waren ‘roder’ gekleurd dan normaal. Daardoor kon ik zien dat mijn doorbloeding een flinke boost heeft gekregen. Nu het kouder is buiten heb ik ook geregeld een drogere huid en mijn huid voelde na gebruik goed gevoed en minder droog.

Zeker een fijn en daarnaast leuk masker om een keer te proberen. Ik denk dat het voor een oudere/rijpere huid nóg meer effect zal hebben, maar dat neemt niet weg dat dit masker ook goed voedend kan zijn voor een jongere huid. Mocht je je huid een goede boost willen geven dan is het zeker een aanrader!

Adviesprijs voor 1 masker is 10,15 euro en verkrijgbaar bij Douglas.

Wil je meer informatie over het Lace Lift masker van Starskin? Kijk dan snel op de website voor het hele assortiment!


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.