Beauty: Glanzend en gezond haar met de Wetbrush!

WetbrushDe Wetbrush Tattoo brush Butterfly is een haarborstel die de uitkomst biedt voor iedereen die gemakkelijk zijn haar wilt ontklitten. Door de unieke intelliflex borstelharen glijdt deze borstel met gemak door je haar en worden ze pijnloos ontklit.

Deze borstel kan zowel op nat als op droog haar gebruikt worden en is geschikt voor elk haartype. De borstelharen zijn zo ontwikkeld dat ze de hoofdhuid en het haar niet beschadigen, maar door de speciale SofTips aan het einde van de borstelharen juist de hoofdhuid en de doorbloeding stimuleren.

De borstels zijn stevig genoeg om elke klit te ontklitten en tegelijkertijd flexibel genoeg om de hoofdhuid te masseren. Kortom, het haar zal er met het gebruik van deze borstel mooier en gezonder uit gaan zien en meer gaan glanzen.

Wetbrush brush
De Wetbrush is in diverse leuke prints verkrijgbaar.

De Wetbrush haarborstel is :

  • Voorzien van de unieke Intelliflex borstels
  • Voor zowel nat als droog haar te ontklitten
  • Voor zowel stijl als krullend haar te ontklitten
  • Voor zowel dik als dun haar te ontklitten
  • Ook geschikt voor een gevoelige hoofdhuid
  • Voorkomt haaruitval
  • Stimuleert de doorbloeding van de hoofdhuid
  • Ook geschikt voor pruiken

IntelliFlex™ borstels : Deze unieke borstel zorgt ervoor, dat deze moeiteloos door zowel nat als droog haar gaat en je haar pijnloos ontklit zonder dat je aan de borstel moet trekken.

SofTips™ : De unieke uiteinden van de Wetbrush zorgen ervoor dat de doorbloeding van de hoofdhuid wordt gestimuleerd en de schedel een ontspannende massage krijgt tijdens het kammen van het haar. De borstelharen voelen zacht aan en zijn absoluut niet hard voor de hoofdhuid.

Adviesprijs van deze variant Wetbrush is 14,95.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Wetbrush en naar welke varianten er allemaal zijn? Kijk dan snel naar het gehele assortiment op de website. We raden ook aan om te lezen over de top 10 ingegroeide haren cremes.

Gerelateerde blogs:


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.