Volumineus haar in het nieuwe jaar met deze droogshampoo van Nioxin!

Nioxin Instant FullnessDroogshampoo zijn veel vrouwen mee bekend, maar de Instant Fullness van Nioxin introduceren wij vandaag als nieuwkomer! Een droogshampoo die het haar tot wel twéémaal zoveel volume geeft!

NIOXIN INSTANT FULLNESS

De Nioxin Instant Fullness, geeft je net dat beetje extra volume op de dagen dat je haar dat mist. Even geen tijd om je haar opnieuw te wassen? Dan is droogshampoo een ideale uitkomst.

Ook voor bepaalde kapsels geeft de Instant Fullness net dat beetje extra aan je haar. De volume blijft langer behouden en kun je genieten van dikker en voller uitziend haar, ideaal voor als het haar iets dunner is geworden of van nature al fijn is.

Er zijn twee maten verkrijgbaar, een grote bus (180ml) voor in de badkamer of een kleine (65ml) voor onderweg in de tas!

Technologie: FUSION FIBRIL™ TECHNOLOGIE helpt overtollig talg te absorberen dat zich gedurende de dag kan ophopen en zorgt voor ruimte en dimensie tussen elke afzonderlijke haar. De technologie is eenvoudig uit te borstelen en zorgt dat je hoofdhuid verfrist aanvoelt.

nioxin instant fullness

Hoe gebruik je de Instant Fullness van Nioxin?

  • Schud de flacon goed voor gebruik.
  • Spray op droog haar vlakbij de aanzet (wortels) van het haar.
  • Goed door borstelen en in gewenst model brengen.
  • Binnen enkele seconden volumineus haar!

De Instant Fullness droogshampoo is verkrijgbaar vanaf januari 2018. Voor meer informatie over Nioxin of een verkooppunt kun je een kijkje nemen op de website.

Gerelateerde blogs:

De top 10 volumepoeders


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.