Beauty: Volle wenkbrauwen en wimpers met de fibers van Cherry Blooms!

Cherryblooms 3Vandaag introduceren wij Cherry Blooms, het merk dat je langere wimpers en volle wenkbrauwen geeft d.m.v. fibers! Wij waren benieuwd naar de werking ervan en hebben het voor jullie getest!

Geen zin om wenkbrauwen te laten verven? En baal je ook als je mascara vlekt? Cherry Blooms heeft nu de Fiber Lashes en Fiber Brows. Een ideale oplossing om mooie, lange wimpers en volle wenkbrauwen te creeëren, dat de hele dag blijft zitten zonder dat het vlekt.

Fiber Lashes Cherry BloomsFiber Lashes

Altijd al lange en volle wimpers willen hebben, maar wil je geen wimperextensions? De Fiber Lashes hebben een non-toxic ingredient en is gemaakt uit hoge kwaliteit bijenwas om je natuurlijke wimpers te hydrateren terwijl de zwarte fibers een 3D volume effect geven. Door deze ingrediënten is het uitermate goed geschikt voor mensen met gevoelige ogen. In 3 stappen kan je tot wel 600% langere en dikkere wimpers creëren.

 

Fiber browsFiber Brows

Volle wenkbrauwen in 10 seconden? Dat kan nu met de Fiber Brows van Cherry Blooms.
Het blijft de hele dag goed zitten en is zweet en vlek-proef. Een mix van natuurlijke fibers en effen poeder die je direct mooie wenkbrauwen geeft.

In iedere kit vind je 3 verschillende mooi gevormde stencils (wenkbrauwvormpjes) in de maten, dun, naturel en dik. Er is dus voor ieder gezichtsvorm een juiste stencil als je van jezelf nog niet de juiste vorm hebt.

Daarnaast zijn de Fiber Brows er in de kleuren Cappucino, Mocha, Latte en Espresso.
Op de verpakking zie je direct welke kleur bij jou matcht in samenstelling met je haarkleur.

Cappucino: Medium Dark to Dark hair.
Mocha: Blonde to Light Brown hair.
Latte: Platinum Blond hair.
Espresso: Black & Grey hair.

Cherry Blooms

Hoe is onze ervaring met Cherry Blooms?

Mooi product! Vooral de Lash fibers ben ik erg van onder de indruk. Je krijgt overduidelijk langere en vollere wimpers door de fibers. De Brow Fibers zijn erg mooi. Alle pakjes bevatten mooie kleuren en zorgen voor een prachtig poeder-effect. Persoonlijk had ik liever een iets dunner kwastje gezien in de verpakking waarmee je de lijnen strakker kunt maken. Anderzijds is dit kwastje wel heel makkelijk om in een handomdraai de gehele wenkbrauw mee te nemen.

Qua draagtijd blijft het inderdaad gemakkelijk de hele dag goed zitten en vlekken doet het absoluut niet. Zeker de moeite waard als je geen zin hebt om wimperextensions te laten plaatsen óf geen zin hebt om je wenkbrauwen te verven.

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Cherry Blooms? Kijk dan snel op de website voor meer informatie of om jouw eigen setje te bestellen!

 


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.