Je eigen fotoboek ontwerpen en maken op Fotofabriek.nl!

Fotoboek Fotofabriek.nl

Bij Fotofabriek.nl kun je met je eigen foto’s verschillende fotoproducten laten maken. Denk bijvoorbeeld aan agenda’s, wanddecoraties, kalenders, visitekaartjes en fotoboeken in alle soorten en maten! Wij hebben ons eigen fotoboek ontworpen met bijzondere foto’s. Lees snel verder om te zien hoe dat in zijn werk gaat!

Speciale momenten leg je het liefst vast en bekijk je graag nog eens terug om herinneringen op te halen. Mijn speciale momenten heb ik in 2016/2017 beleefd toen ik voor 6,5 maand in het buitenland verbleef voor mijn werk. Ik heb Curaçao en Aruba mogen bewonderen en hier veel foto’s van gemaakt.

fotofabriek.nl
Je eigen fotoboek ontwerpen hoe gaat dat in zijn werk?

Heel makkelijk én superleuk om je eigen ontwerp te maken. Dat maakt het nóg persoonlijker dan een standaard fotoboek.

Via deze link start je direct met het ontwerpen van je eigen fotoboek.
Ik heb gekozen voor een hardcase fotoboek met 24 pagina’s, maar je kunt fotoboeken maken tot wel 200 pagina’s! Dus mocht je niet kunnen kiezen tussen al je foto’s, dan is dat zeker een optie.

Stap voor stap ga je aan de slag en kies je jouw mooiste foto’s uit, waarbij je zelfs nog een tekst kunt toevoegen of andere leuke dingen! De website checkt als je helemaal klaar bent of al jouw foto’s voldoen aan de juiste kwaliteit voor de beste afdrukkwaliteit.
Helaas waren een paar foto’s bij mij te slecht van kwaliteit waardoor ik andere foto’s heb gekozen. Dat is soms het nadeel van een filter gebruiken over je foto’s zodra je deze met je mobiele telefoon maakt.

In de dagen na het bestellen word je heel leuk op de hoogte gehouden! Ik kreeg een mailtje met een filmpje waarin ik het drukproces kon volgen.

Het eindresultaat

Heel erg leuk en vooral heel mooi. Ik had persoonlijk nog nooit een fotoboek laten maken, omdat ik er nooit naar gekeken had, maar de kwaliteit van de foto’s is heel mooi geworden. Absoluut een aanrader om je mooiste foto’s zo te bundelen!

Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan even op de website voor meer informatie om jouw eigen fotoboek te ontwerpen of misschien wel andere leuke producten met jouw persoonlijke boodschap!


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.