Beauty: Review Langere wimpers met het Superlash Serum van Kruidvat!

Beauty: Review Langere wimpers met het Superlash Serum van Kruidvat!

Kruivat Superlash Serum

Langere wimpers? Dat willen we allemaal wel. Dit Superlash Serum van Kruidvat verbetert de wimperlengte en wij waren daar benieuwd naar!

Het Kruidvat Superlash Wimperserum bevat een actief bestanddeel dat de wimperlengte verbetert, bevat hyluronzuur dat de wimpers zal hydrateren en hyaluronzuur zorgt ervoor dat het oppervlak gladder wordt gemaakt.

De toegevoegde provitamine B5 dringt door tot in de haarvezels, verbetert de structuur en zorgt ervoor dat de wimpers sterker, elastischer en glanzender worden. Kortom, een betere conditie voor ieder wimperhaartje.

Hoe is onze ervaring?

Ik heb het nu 4 weken lang getest en ik merk absoluut dat het iets heeft gedaan tot nu toe. Ze lijken voor mijn gevoel langer, of ze ook daadwerkelijk dikker/voller zijn vind ik lastig te beoordelen.

Waar ik het vooral aan merk is als ik mascara op heb, sommige wimpers komen nu onder mijn wenkbrauwen (als ik omhoog kijk) en daar kwamen ze enkele weken geleden zeker niet!

Iedere avond heb ik het aangebracht de afgelopen weken en ik ga het proberen vol te houden. Ik ben erg benieuwd of ik na langere periode nog meer effect ga zien.

Superlash KruidvatTips:

  • Gebruik het serum alleen op de bovenste wimpers!
  • Gebruiken bij 18 jaar of ouder.
  • Niet vaker dan 1 keer per dag aanbrengen.

Benieuwd geworden en wil je het zelf proberen? Het Superlash Wimperserum is verkrijgbaar voor 9,99. Mocht het in een filiaal in de buurt uitverkocht zijn, kijk dan even online op de website.


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.