Ontdek de nieuwe Sportswear collectie van Röhnisch SS18!

Rohnisch ss18
Het Scandinavische merk Röhnisch
heeft haar gloednieuwe Spring/Summer 2018 Sportswear collectie gelanceerd. De sportlijn wordt verkocht op röhnisch.com en bij exclusieve verkooppunten in Nederland, en wij hebben vandaag een voorproefje uit de nieuwe collectie voor jullie!

Röhnisch is een bijzonder merk, waar je bij voorbaat een klein beetje fan van bent. Het Zweedss familiebedrijf wordt namelijk gemaakt en gerund door vrouwen. Hun fraaie sportswear wordt momenteel verkocht in 20 landen en zien we dan ook bij diverse sporten terug: Training, Running, Yoga, Golf, Beach en Outerwear.

Ze ontwerpen en ontwikkelen heerlijk stijlvol ogende en vooral lekker functionele sportkleding. We willen niet zover gaan om te zeggen dat het puur de kleding is die ons motiveert en inspireert om te gaan sporten, maar het helpt wel. Naast lekker sportief bezig zijn vinden we het ook belangrijk om er goed uit te zien. Dat gaat prima samen met de diversiteit binnen de collecties van Röhnisch!

De kleuren die we terugzien de SS18-collectie vertegenwoordigen een uiteenlopende mengeling van verschillende werelddelen en elementen. Je komt verschillende tinten tegen: van Saffraan tot Blue Shell en van Rain Forest tot Cherry Blossom. Röhnisch combineert dit seizoen wijde en strakke pasvormen met elkaar en probeert op die manier een functionele, comfortabele en dynamische outfit neer te zetten.

Om deze verschillende stijlen terug te laten komen in jouw sporty look, kun je binnen de collectie verschillende prints met elkaar combineren en dezelfde kleurlijn laten volgen. Heel leuk om op die manier zo te spelen met je outfit!

yoga rohnischYoga

Zacht, comfortabel en flexibel zijn de sleutelwoorden bij de yogakleding van Röhnisch.
In deze lijn kun je bijvoorbeeld kiezen voor een vrouwelijke kleurencombinatie, zoals Grijs Gemêleerd & Cherry Blossom. Naast de zachtere kleuren zijn er ook nog stoerdere kleurencombinatie’s met Black en Rain Forest. Voor bepaalde soorten yoga, zoals yin yoga en hatha yoga kun je trouwens de wijde en strakke pasvormen combineren die daar geschikt voor zijn.

Running rohnischRunning

Naast een uitgebreide Yoga en Athleisure-lijn – waarover later meer – is er ook een hardlooplijn binnen het assortiment van Röhnisch. Deze lijn is speciaal ontworpen om in te kunnen presteren en te zweten.

De Shape Tights hebben bijvoorbeeld de perfecte pasvorm en stimuleren de bloedcirculatie. Deze zijn goed te combineren met een sport-bh top of een t-shirt/singlet. Alle kledingstukken zijn specifiek geschikt voor hardlopen en zijn zo gemaakt dat de pasvorm perfect is, zodat de heupen en de rest van het lichaam vrij kunnen bewegen. Qua uiterlijk is de lijn ontworpen met contrasterende kleuren voor een vlotte, sportieve look.

Wil je liever een keer iets anders aan tijdens het hardlopen dan een broek? Röhnisch lanceert met de SS18 hardlooplijn ook de Run Faster Dress. Deze is gemaakt van gerecycled materiaal met een strak lijfje, voelt als een tweede huid en valt op de heupen extra wijd, waardoor je nog meer bewegingsvrijheid hebt.

Softwear AthleisureAthleisure

Natuurlijk dragen we niet alleen in de sportschool graag comfortabele outfits. Ook buiten sporttijd kun je tegenwoordig jezelf hullen in sportieve outfits, die net iets lekkerder aanvoelen dan de strakke jeans.

Röhnisch heeft hiervoor de zogeheten Athleisure wear. Deze outfits zijn op hun beurt perfect geschikt als Athleisure look, een stijl tussen sportkleding en loungewear in.  Je hoeft er alleen nog maar gympen onder aan te doen en je look is helemaal af.

Rohnisch ss18 1

Rohnisch ss18 2
Rohnisch ss18 3

Rohnisch ss18 4

Rohnisch ss18 5

Rohnisch ss18 6

Rohnisch ss18 8

Rohnisch ss18 7

Welke items draag ik?

Ik draag de broek ‘Shiny Tights‘ in de kleur Indigo Night. Dit model valt wat hoger in de taille en is strakker aan te trekken met behulp van een koordje aan de binnenkant. Er zit een klein sleutelzakje aan de achterkant van de broek, wat natuurlijk erg handig is. De pasvorm sluit erg goed en de maten vallen normaal.  Ik draag een maat XS bij een lengte van 1.68m en 54kg.

Het jasje dat ik draag is de ‘Truly Black Jacket‘. Aan de binnenkant van het jasje zit een mesh-stof, die ervoor zorgt dat je tijdens het sporten goed ventileert. Hierdoor krijg je het niet te warm en krijgt zweet minder de kans. Bij de mouwen zit een elastisch gedeelte dat mooi aansluit om de polsen. De maten vallen normaal en ik draag ook hier een maat XS.

De stoffen voelen comfortabel aan en accentueren alle mooie delen van het lichaam. Ik voel me er lekker in! Ik heb overigens gekozen voor bovenstaande kleuren omdat ik regelmatig zwart en andere donkere kleuren draag. Zoals je hebt gelezen is er echter voor ieder wat wils betreft kleuren en printjes!

Benieuwd geworden naar de gehele collectie? Kijk dan online of bezoek een exclusief verkooppunt bij jou in de buurt en koop je eigen functionele, dynamische, maar zeker ook comfortabele sportswear outfit van Röhnisch!

 

 

 

 

 


1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.