‘Death Wish’ bekijken tijdens de Bier, Burgers & Blockbuster avond in Kinepolis Bioscoop met je vriend!

Kinepolis
Bier, Burgers & Blockbuster, dan denk je niet direct daar moet ik heen met mijn vriendinnen. Wat natuurlijk wel leuk is, is om jouw vriend te trakteren op zo’n filmavond. Volgende week 28 februari kunnen we genieten van de film ‘Death Wish’ in de Kinepolis Bioscoop, trakteer jij?

Actie zoals we dat van Bruce Willis gewend zijn! Op de Bier, Burgers en Blockbuster avond check je als eerste deze nieuwe actie-thriller in de voorpremière en zijn er verse hamburgers en ijskoud bier beschikbaar voor slechts €1,- per stuk.

Chirurg Dr. Paul Kersey (Bruce Willis) heeft dagelijks te maken met de gruwelijke gevolgen van geweld in zijn woonplaats Chicago. Het wordt voor hem persoonlijk wanneer zijn vrouw (Elisabeth Shue) en dochter (Camila Morrone) slachtoffer worden van een overval. Wanneer zijn vrouw overlijdt aan de verwondingen en de politie niets voor hem kan betekenen, weet Kersey één ding zeker: de daders mogen niet ongestraft blijven. Hij besluit het heft in eigen handen te nemen. Vanaf dat moment is geen enkele crimineel in Chicago meer veilig…

Death Wish

 

* NIX18: onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol.
* Locaties Utrecht Jaarbeurs en Enschede verse hamburgers € 1,50 per stuk

Datum: woensdag 28 februari
Start event: 19:30 uur
Start film: 20:00 uur
Ticketprijs: € 11,50 p.p.


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.