Beauty: Cityproof in 1 minuut met de nieuwe Nivea Urban Skin Detox Maskers!

Urban Skin NiveaNa de succesvolle introductie van de revolutionaire gezichtsverzorgings-lijn Nivea Urban Skin, lanceert het verzorgingsmerk twee nieuwe detox-gezichtsmaskers! Wij waren benieuwd en hebben ze onder de loep genomen.

Zaken als stress en uitlaatgassen kunnen een grote impact hebben op de conditie van de huid. De nieuwe producten van de Nivea Urban Skin lijn moeten ervoor zorgen dat de huid beschermt wordt tegen slechte luchtkwaliteit en omgevingsstress.
Ik merk persoonlijk snel als ik me even druk maak of door de weersveranderingen dat mijn huid direct reageert en dat is helaas niet altijd positief.

Met de nieuwe Urban Skin maskers reinig je de gezichtshuid tot diep in de poriën, waardoor de huid de kans krijgt zich gedurende de nacht te herstellen.

Urban Skin Detox & Porie Verfijnend Masker

Dit masker is zelf-verwarmend met magnolia-extract en het ruikt echt heerlijk. Het verwijdert onzuiverheden, maakt de huid gladder, verfijnt de poriën en versterkt het afweersysteem. Binnen 1 minuut heb je een zichtbaar egale, stralende teint.

Tijdens het opbrengen voel je direct dat het masker warm wordt, lekker! Na een paar minuten moet je het masker goed van de huid spoelen. Mijn huid voelde na gebruik inderdaad gladder en dat geeft een heerlijk gevoel.

Urban Skin Detox & Hydraterend Masker

Geef je huid binnen 1 minuut een detox-boost met dit intensieve masker. Het masker is verrijkt met groene thee extracten en hyaluronzuur.  De huid wordt verstevigd, krijgt een stralende teint en je huideigen afweersysteem wordt versterkt.

Het masker ruikt heel fris en het idee dat er hyaluronzuur in zit geeft mij al direct een goed gevoel bij het product. Hyaluronzuur heeft namelijk een beschermende en voedende werking op de huid en ik vind het persoonlijk gewoon heel fijn als dat erin verwerkt zit.
Fijn masker en trekt snel in, dit masker kun je overigens lekker in masseren en hoef je niet af te spoelen.

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar de maskers of de hele Nivea Urban Skin lijn? De maskers zijn verkrijgbaar vanaf week 10 bij de Etos en vanaf week 12 bij Kruidvat voor 9,99 per stuk.


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.