Beauty: Touche Éclat – Yves Saint Laurent by Glamour Beauty Lovers

Romy VoskuilenIs het zo’n dag waarop je een magisch product nodig hebt om het een en ander te verbergen? Deze concealer van Yves Saint Laurent houdt het licht vast, werkt tekenen van vermoeidheid weg en vervaagt onzuiverheden. Wij hebben hem getest!

De favoriete concealer van velen en ook wij waren daar natuurlijk benieuwd naar.
Deze handige -tas formaat- concealer stick heeft een middelmatige dekking en versmelt zich mooi met de huid. Perfect voor als je een avond laat naar bed bent gegaan of een puistje op komst hebt.

In een ver verleden heb ik de Touche Éclat van Yves Saint Laurent al eens gehad, maar toen waren er nog niet zoveel kleuren van en had ik een te lichte kleur voor mijn huid.

Ik heb nu de kleur 1.5 Luminous Silk en deze is perfect. Met een handige drukknop op de onderkant van de gouden concealer stick druk je het product uit een kwastje.
Perfect om op te brengen op deze manier, en zo verspil je geen product.

Mijn ervaring

Enthousiast! De perfecte kleur, perfecte dekking (meer dan beschreven wordt) voor mijn wallen en het smeert ook heel fijn. Ik ben blij dat ik hem weer heb want het blijft lastig om een concealer te vinden waar je de perfecte match mee hebt.

Ben jij benieuwd geworden naar de Touche Éclat (radiant touch) van Yves Saint Laurent? Je kunt alle kleuren bekijken of hem bestellen via de website van Douglas of bij een Douglas filiaal bij jou in de buurt!

 

 

 

 


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.