Wij waren bij de Bier, Burgers & Blockbuster avond bij de Kinepolis bioscoop!

Kinepolis bioscoop 4Vorige week woensdag was het zover, de BBB avond bij de Kinepolis bioscoop in Utrecht. Een avondje uit waarbij je als eerste de film ‘Death Wish’ kunt bewonderen en voor die tijd kunt genieten van burgers en bier. Wij waren erbij en geven jullie graag een impressie van deze avond.

Het klinkt misschien als een échte mannenavond, maar er waren absoluut ook vrouwen aanwezig. Een leuke avond om je vriend mee uit te nemen en tegelijkertijd een hapje en een drankje te doen.

Burgers & Bier

Bij binnenkomst koop je muntjes waarmee je eten en drinken kunt halen.
Wil je wel graag een burger eten, maar geen bier drinken? Dat is geen probleem er zijn ook non-alcoholische drankjes verkrijgbaar.

Bij het eetgedeelte zie je aan de linkerkant een bar waar je met een muntje in de rij kunt staan voor jouw burger. Het gaat razendsnel en ze zijn erg lekker!

Naast de ‘normale’ burgers hebben ze trouwens ook ‘vega’ burgers,  daar moet je wel iets langer op wachten (+/- 5 minuten), dus zorg dat je lekker op tijd bent zodat je rustig kunt eten voordat de film begint.

Kinepolis bioscoop 2

Kinepolis bioscoop 3

 

Persoonlijk vind ik het een heel leuk concept en heb ik een leuke avond gehad. De film ‘Death Wish’ is ook een absolute aanrader! Ben je nieuwsgierig geworden naar de BBB avond bij de Kinepolis bioscoop? Hou de website van Kinepolis dan in de gaten voor de volgende keer bij jou in de buurt!

 

 


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.