Beauty: De CocoSoap van BLOOMR is als een detox kuur voor de huid!

CocoSoap BLOOMROnlangs bracht BLOOMR CocoSoap op de markt. Deze Charcoal Skin Detoxer is een zwarte zeep die niet alleen reinigt, maar de huid ook licht scrubt waardoor alle dode huidcellen en onzuiverheden verleden tijd zijn. Benieuwd? Wij hebben het voor jullie getest!

Een dagelijkse goede verzorging van de huid is natuurlijk heel belangrijk. De CocoSoap van BLOOMR is een 100% natuurlijke zeep voor de perfecte dagelijkse reiniging van de huid.

 

Hoe gebruik je de CocoSoap?

Maak het zeepje nat onder de kraan en wrijf met je handen over het zeepje zodat het gaat schuimen. Masseer vervolgens de zeep in op de huid en spoel vervolgens grondig het gezicht schoon met lauw-warm water.  Na gebruik voel je dat je huid heel schoon en stroef voelt, heerlijk!

Een mix van 3 natuurlijke oliën: olijf-, palm- en natuurlijk kokosolie zorgen voor de basisvoeding, maar het is erg belangrijk om na het gebruik van de grondige detox- scrub, je huid extra voeding te geven uit bijvoorbeeld een rijke crème zodat de huid niet droog wordt. Dit kan gewoon d.m.v. je gebruikelijke crème te gebruiken, maar persoonlijk doe ik af en toe een kuur met hyaluronzuur ampullen omdat het erg goed in de huid trekt na het gebruik van de CocoSoap.

Wat maakt de CocoSoap zo anders dan andere reinigingsproducten?

  • 100% Natuurlijk
  • Scrub, Detox en Cleanser in 1 Product
  • Geen Parabenen of andere Chemische Stoffen
  • Zuivere en Stralende Huid

 

Hoe is onze ervaring met CocoSoap van BLOOMR?

Oprecht heel goed! Ik ben niet alleen fan van de CocoSoap, maar ook van de Coconut Charcoal voor de tanden. Wat ik persoonlijk heel fijn vind is dat alles natuurlijk is en daarnaast doet het echt wat het moet doen bij mij.

Ik heb vroeger een hele onzuivere huid gehad en ik merk dat ik nog wel met vlagen heb dat mijn huid niet optimaal in topvorm is. Op het gebied van producten tegen een onzuivere huid heb ik dan ook erg veel geprobeerd en is het heel persoonlijk wat daartegen helpt. Mijn huid voelt heel schoon na gebruik van de CocoSoap en ik merk dat mijn huid veel minder last heeft van onzuiverheden.

Ik gebruik het nu ruim 4 weken tweemaal per dag (in de ochtend en in de avond) en kan het dan ook goed beoordelen. Zoals ik hierboven schreef gebruik ik het nu in combinatie met hyaluronzuur ampullen en mijn huid is veel mooier geworden.

Hoelang je met een zeepje doet is afhankelijk van het gebruik ervan. Ben jij benieuwd geworden naar de CocoSoap van BLOOMR? Bestellen doe je via de website van BLOOMR voor 24,95 en het is altijd razendsnel in huis! Daarnaast heeft BLOOMR een 30 dagen geld terug garantie en doen ze aan gratis thuisbezorgen.

Deze blogs kunnen je ook interesseren:

De top 10 zonnebankcremes


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.