Fashion: Ontdek deze prachtige, handgemaakte items van Disenyo!

Fashion: Ontdek deze prachtige, handgemaakte items van Disenyo!

DisenyoHandgemaakte tassen en sieraden van hoogwaardige kwaliteit vind je bij de webshop van Disenyo. Een exclusief, stijlvol en duurzaam merk waar iedere vrouw blij van wordt. Wij hebben een voorproefje uit de collectie voor jullie, dus lees snel verder.

Over Disenyo

Disenyo is geboren uit liefde voor de hoogwaardige, handgemaakte tassen en sieraden uit Zuid-Oost Azië. Die liefde zie je terug in de diverse materialen binnen de collectie van Disenyo.

Handgemaakte tassen gemaakt van vezels uit bananenplanten of palmbladeren, maar ook clutches van bijvoorbeeld parelmoer zien we terug in de tassen-collectie van Disenyo.

Daarnaast zien we in de sieraden lijn hele mooie items voorbij komen zoals bijvoorbeeld oorbellen van parelmoer en diverse kettingen zoals; chokers, bedelkettingen, medaillons, parelkettingen en kettingen gemaakt van hout. Een diversiteit aan producten, van minimalistisch tot aan het grovere werk van statement items. Er is zoals je leest voor ieder wat wils!

Waarom bestellen bij Disenyo?

Voor bijzondere tassen en sieraden ben je bij Disenyo aan het juiste adres. Naast het feit dat er een enorme passie achter zit, zie je dit ook zeker terug in alle items. Alles is mooi afgewerkt en het zijn stuk voor stuk producten waar een stukje natuur in verwerkt is.

Alle bestellingen binnen Nederland hebben een levertijd van twee werkdagen en verzending binnen Nederland is gratis!

Hoe is onze ervaring met Disenyo?

Wij hebben onlangs een prachtige zwarte clutch besteld en een paar oorbellen van parelmoer. Disenyo heeft een hele snelle levering en de producten zijn helemaal zoals verwacht. Het is leuk om accessoires in de kast te hebben die unieker zijn en waar een verhaal achter zit.

Disenyo 1

Disenyo 2
Deze zwarte clutch is gemaakt van palmbladeren, gevoerd van binnen, mooi afgewerkt en heeft een
goudkleurig hengsel en goudkleurige accenten. Het tasje heeft het perfecte formaat om je telefoon, portemonnee en je lipstick in kwijt te kunnen en daarnaast is het hengsel afneembaar zodat je hem op twee manieren kunt dragen en gebruiken. De Frelyn clutch is er in vier verschillende kleuren, hier vind je de clutch in de kleur ivory voor 64,95.

Disenyo 3De oorbellen komen uit de lijn ‘mother of pearl’ en zijn gemaakt van parelmoer met zilveren accenten. Doordat alle producten met de hand gemaakt worden kunnen alle producten variëren in kleur en structuur. Bij een simpele outfit zijn deze oorbellen perfect om je outfit af te maken. De oorbellen zijn hier verkrijgbaar in drie verschillende zomerse tinten voor 14,95 per paar.

Ben je nieuwsgierig geworden naar alle prachtige tassen en sieraden van Disenyo? Kijk dan even op de website voor de hele collectie en shop jouw eigen unieke item.

 


1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.