Ontdek nu deze trendy sport & streetwear collecties van JD Sports!

JD Sports Champion 6

Voor alle trends van nu op het gebied van sportkleding tot fashion-streetwear, kun je terecht bij de bekende keten JD Sports. Wij introduceren vandaag de hipste merken en items uit hun collectie van dit moment!

JD Sports is van oorsprong een Engels concept dat inmiddels is uitgegroeid tot een bekende winkel/webshop te vinden in vele landen, waaronder in ons eigen land. Ze bieden een ruim assortiment als het gaat om sportieve outfits en accessoires, maar ook de fashion items van nu op het gebied van casual streetwear zijn bij JD Sports verkrijgbaar.

Wij hebben een selectie met de beste merken en items voor deze zomer voor jullie op een rijtje gezet!

Nike

Sneakers, in vele soorten en maten zijn ze tegenwoordig verkrijgbaar. Een sneaker dient niet alleen voor sporten, maar moet ook leuk zijn voor ons dagelijkse leven. We lopen het liefst op comfortabele schoenen die er ook nog fashionable uit zien en dat zien we helemaal terug in de collectie van nu. Merken als Puma, Adidas, Fila en Nike zijn absolute hardlopers, maar welke sneakers zijn op dit moment het meest gewild?

Nike heeft weer een paar mooie nieuwe uitvoeringen en heeft de ‘oude Airmax’ inmiddels al een aantal keer in een nieuw jasje gestoken. Zo zien we de veelvoorkomende Nike Air Max ’95 en Nike Air Max ’97 voorbij komen.

JD Sports Nike 95

Hierboven zien we de Nike Air Max ’95, verkrijgbaar in diverse kleuren.

JD Sports Nike 97

Een iets sportiever model is deze Nike Air Max ’97 die hierboven te zien is, verkrijgbaar in diverse andere kleuren.

Fila

Het van oorsprong ondergoedlabel Fila heeft onlangs een heerlijke comeback gemaakt en biedt ons op dit moment – met een complete streetwear fashion-lijn – hele gave sneakers, die als warme broodjes over de toonbank gaan.

JD Sports Disruptor II Fila

Hierboven zien we het bekende model van Fila, de Disruptor II in het zwart.

Naast bovengenoemde merken, heeft JD Sports uiteraard nog veel meer leuke merken en die vind je hier. Ook staat er op de website regelmatig het logo ‘Only At JD‘, wat inhoudt dat, JD Sports speciale kleuren binnen de collectie heeft van diverse merken en items die nergens anders verkrijgbaar zijn.

 

Champion

Helemaal terug van weggeweest, werd Champion in 1919 opgericht en kenden zij hun meest succesvolle jaren tussen 1980 1990. Inmiddels is het merk weer helemaal booming en is de kleding niet aan te slepen. De collectie binnen JD Sports bestaat vooral uit hun bekende crop-top hoodie’s, t-shirts en logo-pants en nog veel meer.

 

JD Sports Champion

JD Sports Champion Nike

JD Sports Champion 3

JD Sports Champion 2

JD Sports Champion 4

JD Sports Nike

Wil je ook graag bovenstaande items kopen? Bekijk alle artikelen hieronder:

Naast een uitgebreide damescollectie, biedt JD Sports ook een ruim assortiment voor kinderen en mannen. Ben je nieuwsgierig geworden naar de gehele collectie van JD Sports? Kijk en bestel dan snel via de webshop of kijk waar een vestiging bij jou in de buurt zit.

 

 

 


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.