Fashion: Voordelige brillen & zonnebrillen bij Polette!

PoletteBen je op zoek naar een trendy en voordelig montuur? Polette heeft een uitgebreid assortiment wat betreft brillen en zonnebrillen. Enkele weken geleden waren wij aanwezig bij de showroom make-over van Polette in Amsterdam om een bril aan te laten meten. Benieuwd naar onze ervaring? Lees dan snel verder.

Brillen zijn er tegenwoordig in alle soorten en maten en hoeven gelukkig niet heel prijzig meer te zijn tenzij je echt voor een designer-merk wilt gaan.

Polette

Polette is het eerste brillenmerk dat mode, innovatie en e-commerce harmonieus combineert. Daarnaast biedt Polette al brillen aan inclusief glazen op sterkte vanaf 14,98. Waarom Polette ons zo goedkoop brillen aan kan bieden komt doordat Polette zelf monturen en glazen ontwerpt en produceert. Zij hebben alles in eigen beheer, waardoor het transparante prijzen kan rekenen.

Amsterdam

Waar Shanghai de geboortestad is van dit prachtige merk, is in Amsterdam het hoofdkantoor gevestigd.

In de winkel aan de Kinkerstraat in Amsterdam, is er de service om je ogen te laten meten en direct via een tablet je bril te bestellen. Je krijgt een eigen account waarmee je gemakkelijk andere brillen na kunt bestellen met jouw eigen ‘oogrecept’. Alle gegevens blijven bewaard en brillen worden gemakkelijk overal naartoe gestuurd, waar je maar woont!

Polette 4Onze ervaring!

De winkel in Amsterdam is heel strak en stijlvol ingericht. Overzichtelijk vind je langs iedere wand monturen in letterlijk alle kleuren, soorten en maten. Een walhalla wat betreft brillen!

Bij binnenkomst heb ik direct mijn ogen laten meten. Dit was al enige tijd geleden en ik merkte dat mijn ogen achteruit gingen. Met wat kleine testjes waren we daar al snel achter. Helaas in sterkte achteruit gegaan en ook aan beide ogen een cilinder erbij gekregen.

Tijdens het passen van de juiste sterkte was ik er al vrij snel achter dat de cilinder overbodig was in de glazen. Dat schijnt vaker voor te komen, je hebt dan wel een cilinder in het oog, maar niet nodig in je glazen om goed en scherp te kunnen zien.

Na het meten was het tijd om (na een half uur 40 monturen te hebben gepast) mijn uitgekozen montuur met de juiste glazen te bestellen.
Zelf heb ik gekozen voor het montuur ‘Bayswater Gold‘. Een klassiek/trendy montuur, licht van gewicht en niet té opvallend.

Polette 3Na ongeveer drie weken kwam mijn bril aan en helemaal naar wens. Ik had al jaren dezelfde bril en doordat de sterkte niet up-to-date was, ging er letterlijk weer een wereld voor mij open wat betreft de scherpte.

Het montuur voelt heel licht en zit perfect, ik ben heel blij met mijn Polette bril!

Ben je benieuwd geworden naar alle monturen? Ga dan snel eens langs bij de winkel in Amsterdam of bezoek de website en bekijk daar het assortiment.

Deze blogs kunnen je ook interesseren:

De top 10 zonnebankcremes


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.