Beauty: Ontdek deze heerlijke Bamboo Charcoal producten van de HEMA!

Hema Bamboo Charcoal
Het is tegenwoordig helemaal hot! Producten waar Charcoal in verwerkt zit. Hema lanceerde onlangs deze nieuwe lijn en wij hebben de lijn voor jullie onder de loep genomen. Benieuwd geworden naar de producten en de werking ervan? Lees dan snel verder.

Hema Bamboo Charcoal Face Wash

Deze wasgel zorgt voor een diep gereinigde en verfrissende huid. Met natuurlijke houtskool van bamboo, groene thee-extract en provitamine B5, reinigt en verwent de huid optimaal. Lipiden zorgen voor een optimale verzorging tijdens en na het reinigen en houden de huid gehydrateerd, geen droge huid meer dus!

  • Geschikt voor dagelijks gebruik (’s ochtends en ’s avonds).
  • Aanbrengen en goed afspoelen met lauw warm water.

Hema Bamboo Charcoal Face Peeling

Deze heerlijke peeling geeft een heerlijk reinigend gevoel en een zachte huid. In de peeling zit natuurlijke houtskool van bamboe, groene thee-extract en pro-vitamine B5 verwerkt voor de beste resultaten. De peeling heeft een hele fijne korrel waardoor je overtollige huidcellen en talg verwijdert en de huid daarnaast ook beschermt tegen de invloeden van buitenaf.

  • Masseer een kleine hoeveelheid in op een vochtige huid.
  • Afspoelen met lauw warm water.

Hema Bamboo Charcoal Face Mask

En last but not least, het Hema Bamboo Charcoal Face Mask! Een gezichtsmasker met natuurlijke houtskool van bamboe, groene thee-extract en provitamine B5. Het masker reinigt de huid diep, is makkelijk aan te brengen en laat een fris gevoel achter. De natuurlijke klei reinigt en verheldert de huid.

  • Na het reinigen aanbrengen op het gezicht.
  • 10-15 minuten laten inwerken en vervolgens afspoelen met lauw warm water.

Hema Bamboo Charcoal Face
Wat vinden wij van de Hema Bamboo Charcoal Lijn?

Fijne producten, mild qua werking en naar mijn idee geschikt voor alle huidtypen.
De producten zijn voorzien van een heerlijke geur en geven mijn huid een schoon en zacht gevoel!

Vooral de peeling en het zwarte klei masker hebben mijn voorkeur. Ik ben gek op maskers voor mijn gezicht omdat dat altijd het gevoel geeft alsof de huid weer een extra boost krijgt.

Het fijne van de Hema is, dat alle items uit hun collectie op het gebied van verzorgingsproducten niet worden getest op dieren.Naast mijn lovende woorden over de producten vind ik ook de prijs een belangrijk puntje. Hema heeft altijd fijne prijsjes voor hun eigen assortiment en dat geldt ook voor deze lijn. Ben jij nieuwsgierig geworden naar de producten? Ze zijn online verkrijgbaar via de website of in de winkel voor 3.50 per stuk.


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.