Beauty: Ontdek deze nieuwe, milde reinigingsmousse van Weleda!

Weleda ReinigingsmousseMakkelijk en snel je gezicht reinigen? Dat kan nu met deze milde reinigingsmousse van Weleda! Benieuwd naar wat deze reinigingsmousse zo bijzonder maakt? Wij hebben het voor jullie getest.

De hele dag door hecht zich vuil aan de huid. Denk bijvoorbeeld aan uitlaatgassen en andere invloeden van buitenaf. Daarnaast produceert je huid zelf ook afval gedurende de dag, zoals dode huidcellen , zweet en talg.

Door goed te reinigen zorg je ervoor dat je poriën schoon blijven en dat dag/nacht crèmes beter worden opgenomen in de huid. Het is belangrijk om de huid tweemaal daags goed te reinigen. Overdag bescherm je je huid tegen de afvalstoffen en ’s nachts vindt er celvernieuwing en collageenproductie plaats.

Wat maakt de Weleda Milde Reinigingsmouse zo bijzonder?

Weleda milde reinigingsmousse verwijdert zowel make-up als overtollig talg en is erg makkelijk en snel in gebruik.

  • 100% natuurlijk.
  • 0% SLS/SLES
  • Reinigt mild tot diep in de poriën.
  • Ruikt heerlijk!
  • Geschikt voor de normale en gemengde huid.

Weleda ReinigingsmousseHoe is onze ervaring met de Weleda Milde Reinigingsmousse?

Persoonlijk vind ik de reiniging van mijn gezicht erg belangrijk. Vroeger heb ik wel eens een moment gehad dat ik er minder om gaf, maar naar mate ik ouder word, merk ik dat naast een goede nachtrust, de reiniging net zo belangrijk is.

Ik kies graag voor snelle, makkelijke producten. Na een lange werkdag heb ik geen zin om heel uitgebreid bezig te zijn met reinigen van de huid.  De milde reinigingsmousse werkt voor mij ideaal. Het trekt makkelijk in, en na twee keer wassen met de mousse voelt je gezicht echt heel schoon!

De geur is heerlijk. Een sterke, maar lekkere citrusgeur komt je tegemoet na het wassen van je gezicht. Naast een snelle, makkelijke reiniging, heeft een natuurlijk product ook absoluut mijn voorkeur.

Ben jij ook nieuwsgierig geworden en wil je je eigen Weleda milde reinigingsmousse? Kijk voor meer informatie op de website. De 150 ml is verkrijgbaar voor 11,49.

 

 


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.