Review: Verantwoord in de zon met Aruba Aloë!

Aruba Aloe SunscreensNog een last-minute trip of een late vakantie gepland? Vergeet dan niet om verantwoord te zonnen. Aruba Aloë brengt ons een lijn met natuurlijke ingrediënten en wij namen er eentje mee op onze reis naar Ibiza.

Verantwoord zonnen wordt nog wel eens onderschat. De zon is erg schadelijk en het is belangrijk om je huid daar zo goed mogelijk tegen te beschermen.

Mocht je op je tripje toch graag willen zonnen, kies dan voor een goede beschermingsfactor en voor producten waar zo veel mogelijk natuurlijke ingrediënten inzitten.

Zo kwamen wij uit bij de lijn van Aruba Aloë. In het verleden heb ik al eens andere producten gebruikt van Aruba Aloë en ik was direct fan. De geuren zijn heel puur en het doet wat het moet doen.

Tijdens al mijn tripjes naar de zon kies ik standaard voor de spf50. Mijn huid is heel gevoelig en zowel voor mijn gezicht als mijn huid wil ik de beste bescherming. Een aantal jaar geleden kreeg ik last van lichte plekjes door de zon en inmiddels heb ik daar geen last meer van door het gebruik van de juiste (beschermings)producten.

Aruba Aloë Sunscreens

In deze lijn van Aruba Aloë zijn er diverse varianten verkrijgbaar:

  • Lip balm met Spf15.
  • Spf8 Water resistant.
  • Spf15 Water resistant.
  • Spf30 Water resistant.
  • Spf30  for Faces Water resistant.
  • Spf30 for Kids
  • Spf50 Water resistant.

Alle Spf’s beschermen zowel tegen UVA als UVB stralen en bevatten zij een unieke mix van 100% pure Aloë gel uit Aruba, vitamine E en Jojoba olie. .Naast de losse verpakkingen zijn er ook twee sets verkrijgbaar waar een after sun variant bij zit of kun je een after sun variant ook los kopen.

Onze ervaring met de Sunscreen van Aruba Aloë.

De hele vakantie heb ik genoten van de zonnebrand crème van Aruba Aloë zonder te verbranden. De substantie bestaat uit een witte dikkere crème, goed smeerbaar en ruikt een beetje kokos-achtig. Doordat alle zonnebrand crèmes waterbestendig zijn is het fijn dat je niet hoeft op te passen als je een duik neemt in de zee of het zwembad.

Ik had de 251ml mee op mijn 10-daagse vakantie en heb de flacon ook wel echt opgemaakt doordat de zon erg sterk was en ik ook wel royaal ben met smeren. Mocht je op een kortere trip gaan dan zijn er ook kleinere verpakkingen verkrijgbaar!

Ben jij ook zo nieuwsgierig geworden naar de zonnebrandlijn van Aruba Aloe? Naast deze lijn hebben ze ook andere (verzorings)producten. Kijk snel op de website en bestel jouw eigen product online.

Lees ook:

De top 10 volumepoeders


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.