Review: Sulfaatvrije haar producten van Aruba Aloë!

Nourish Aruba AloeWij willen ons haar uiteraard goed verzorgen met de juiste producten. Aruba Aloë heeft een ruim assortiment met natuurlijke producten voor het hele lichaam en haar. Vandaag nemen wij de Nourish Shampoo & Conditioner onder de loep van Aruba Aloë.

Sinds een maandje heb ik even geen extensions meer in mijn haar, wat inhoudt dat ik op dit moment alle shampoo’s kan gebruiken zonder bang te zijn dat ik schade aan mijn extensions aanbreng. In de afgelopen weken ben ik gestart met de producten van Aruba Aloë.

In vorige blogs schreef ik al vaker over dit merk en ben ik stiekem best wel een grote fan geworden. Alle producten zijn natuurlijk en dat voel én merk je tijdens het gebruik hiervan. Vandaag vertel ik kort iets over de producten en tot slot mijn eigen ‘experience’.

Aruba AloeNourish Shampoo

  • Houdt het haar soep, glanzen en gezond.
  • Sulfaatvrij
  • Hypoallergeen
  • Gekleurd & Keratine-behandeld haar blijft langer behouden.

Deze ultra-hydraterende shampoo met pure Aloë vera gel uit Aruba, natuurlijke kruidenextracten en hoogwaardige bestanddelen is een “must” voor droog en beschadigd haar. De aroma’s in deze shampoo zorgen voor een fijne geur en laten je haar urenlang heerlijk ruiken.

Nourish Conditioner

  • Sulfaatvrij
  • Direct goed doorkambaar-haar
  • Zorgt voor glanzend haar

Met deze sulfaatvrije conditioner zal je haar glanzen en makkelijk te borstelen zijn. Deze ultra-bevochtigende mix voor droog, beschadigd haar bevat pure Aloë vera gel uit Aruba en natuurlijke kruidenextracten die de huid voeden en haar herstellen.

Combineer met de Nourish Shampoo voor een volledige, gezonde behandeling.

Onze ervaring

De structuur van de Nourish Shampoo is vrij dik. Daar moest ik erg aan wennen en je moet iets harder drukken op de fles voordat de inhoud er goed uitkomt. Je hebt weinig nodig van het product en het schuimt niet zoals een gebruikelijke shampoo. Na gebruik voelt mijn haar schoon en iets stroever daarom is het belangrijk om wel in combinatie te gebruiken met de Nourish Conditioner.

De conditioner voelt direct zacht aan en aan beide producten zit een lichte, frisse geur.

Ik gebruik het met plezier en hou erg van producten waar geen gekke ingredienten inzitten. Ons haar heeft al heel wat te verduren met verven, zon en vakanties dat ik graag mijn haar goed verzorg door middel van de juiste producten.

Van beide producten is er een grote 370ml verpakking verkrijgbaar zoals op bovenstaande foto’s of een kleine verpakking van 65ml.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de haar producten van Aruba Aloë? Kijk dan op de website en bestel online!

Gerelateerde blogs:

De top 10 volumepoeders


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.