Beauty: Deze favoriete L’oreal make-up koop je bij Makeupshoppen.nl!

L’oreal make-up koop je bij Makeupshoppen.nl!

LorealmakeupBijna iedere vrouw is gek op make-up en we kopen dat tegenwoordig ook steeds vaker online. Iedereen heeft haar favoriete merken en daarom introduceren wij vandaag onze favoriete items van L’oreal aan jullie!

Make up kopen doen we tegenwoordig steeds vaker doordat uiterlijk erg belangrijk is voor de vrouw. We voelen ons al snel ‘kaal’ als er een mascara of een lippenstift mist.

Persoonlijk ga ik ook nooit de deur uit zonder een lipgloss en een beetje foundation & poeder/blush, tenzij ik natuurlijk op vakantie ben. Hieronder vertellen we jullie iets meer over onze L’oreal favorites!

L’oreal

Loreal blush

Één van mijn meest favoriete producten, is de blush van L’oreal op de foto hierboven. De Nuance Rouge is licht van structuur, zacht van kleur en ‘blend’ mooi met mijn foundation. Deze ‘peachy’ kleur geeft genoeg kleur op mijn gezicht, zonder bij te werken gedurende de dag.

Loreal Lippenstift

Een lippenstift mag niet ontbreken in mijn meest gebruikte make-upjes. Een hele mooie, matte lipstick die goed blijft zitten! Deze lippenstift van L’oreal draag ik niet vaak overdag, maar voor een chique gelegenheid is deze kleur perfect.

loreal makeupshoppen

Heel af en toe gebruik ik deze oogschaduw en de Super Liner eye-liner die je op de foto ziet.  Deze combinatie gebruik ik ook alleen voor mijn avond make-up. Van het oogschaduw trio gebruik ik de donkere kleur het meest voor mijn smokey-eye. De andere twee kleuren gebruik ik zelden, maar de pigmenten zijn geweldig! Ben je geïnteresseerd in make-up kwasten? Dan raden we je aan een kijkje te nemen naar de top 10 make up kwasten.

Ben je ook benieuwd geworden naar onze favoriete items en wil jij ook je eigen L’oreal make up ? Kijk dan op de website en bestel direct online!


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.