Fashion: Je lichaam perfect in vorm met de V-Dress van Magic Body Fashion!

Je lichaam perfect in vorm met de V-Dress van Magic Body Fashion

Magic Body Fashion

De basis onder onze kleding bestaat uit een setje mooie lingerie of ‘shapewear’. Magic Body Fashion heeft een divers assortiment met ‘shapewear’ items en wij nemen vandaag de V-Dress onder de loep!

Het is bewezen dat als je je mooi voelt in lingerie en/of shapewear, dat we dat ook gaan uitstralen en alles beter uitkomt wat je daarover aantrekt! Een zelfverzekerde vrouw, dat willen we natuurlijk allemaal wel zijn.

Shapewear

Wat is shapewear nu eigenlijk en wat kunnen we ermee? Er zijn diverse items verkrijgbaar in de webshop van Magic Body Fashion zoals bijvoorbeeld een waist nipper, dit is een tailleband en zorgt direct voor een slanke/strakke taille. Perfect voor een strak bodycon jurkje om daar je taille nóg beter in uit te laten komen.

Wil je liever een strakke buik binnen een paar seconden? Dan vind je op Magic Body Fashion ook de Tummy Squeezer een broekje gemaakt van ademend materiaal en is onzichtbaar onder al je kleding. Tegenwoordig is er dus ontzettend veel underwear verkrijgbaar om je mooiste punten te accentueren en er in iedere outfit op je best uit te zien.

V-Dress

Soms koop je jurkjes waarbij het lastig is om de juiste bh te vinden doordat de voorkant laag uitgesneden is. Daarnaast wil je liever ook geen lijnen zien van bh’s of onderbroekjes en is het mooi als je jurk glad langs je lichaam valt. De V-Dress van Magic Body Fashion is de perfecte uitkomst. Het jurkje is diep uitgesneden, heeft een bh in het jurkje verwerkt en zorgt naast een prachtige décolleté  ook voor onzichtbaarheid onder je jurk. Geen lijnen dus!

Magic Body Fashion V-Dress

Magic Body Fashion 3

Onze Ervaring

Onlangs bestelde ik mijn eigen V-Dress bij Magic Body Fashion. Op de website zijn diverse maten beschikbaar en is de jurk in twee kleuren verkrijgbaar. Aangezien mijn kast voor 90% uit zwart bestaat, koos ik veilig voor zwart. Er is ook nog een ‘latte’ kleurtje verkrijgbaar, een nude/huidkleurige variant.

Qua bh-maat heb ik zelf 70C of 75B afhankelijk van de winkel en/of het merk. Gezien de website geen 70C had heb ik gewoon voor 75B gekozen en hij zit als gegoten. Hij valt net tot halverwege de bovenbenen en kan op die manier onder (bijna) ieder formaat jurkje. De V-Dress zit perfect aangesloten en heeft een heerlijk zachte stof. Ik vind persoonlijk dat iedere vrouw zo’n jurkje in haar kast hoort te hebben. Dit zijn écht basis-items die zeker niet mogen ontbreken.

Na een keer shapewear aangehad te hebben, ben ik erg benieuwd naar alle andere items. Naast het feit dat het heel mooi en lekker zit, staat het ook nog eens heel sexy!

Ben je enthousiast geworden en wil jij ook je eigen V-Dress of één van de andere shapewear items uit de webshop? Kijk dan online op Magic Body Fashion voor de perfecte basis.


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.