Met de Simba Hybrid Babymatras slapen baby’s optimaal en comfortabel

De Simba Hybrid Babymatras zorgt ervoor dat baby’s optimaal en comfortabel kunnen slapen. Kende jij het innovatieve Simba matras al?

Simba Hybrid Babymatras

Niks heiliger dan ons eigen kroost. Of je nu al moeder bent of niet, het is belangrijk om te weten dat de nachtrust van een baby enorm belangrijk is. Logisch uiteraard, maar daarom des te fijner dat Simba een Hybrid Matras heeft geïntroduceerd voor de pasgeborene.

De meeste vrouwen onder ons zijn ongetwijfeld al bekend met Simba. Het slaapkamermerk is pionier op het gebied van een goede nachtrust en is verantwoordelijk voor onder meer het intelligente bed en het hybrid kussen.

Sinds enige tijd is er echter ook het Hybrid Babymatras, dat geïnspireerd is door hun bestseller Hybrid-matras. Het Simba babymatras is qua samenstelling zo ingericht, dat je baby tijdens de groeiperiode optimaal wordt ondersteund.

Simba Hybrid Babymatras is innovatief

Binnenin bevat het matras bevindt zich allereerst de perfecte mix van pocketveren en schuim, gecombineerd met een superzacht, hypoallergeen slaapoppervlak. Hiermee is het speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf geboorte.

De superzachte hoes is uitzonderlijk qua ademend vermogen. Het zorgt ervoor dat lucht op natuurlijke wijze door de kern van het matras kan stromen, waardoor oververhitting wordt voorkomen.

Elk matras heeft daarnaast een super-elastische toplaag waarachter niets kan blijven haken – de ritssluiting zit aan de binnenkant – en dat soepele bewegingen mogelijk maakt. Tel hier de hypoallergene eigenschappen van het matras bij op, en het is geschikt voor de meest gevoelige slapers. Zo kun je met een gerust hart slapen, als jouw kleine (eindelijk) in slaap is gevallen.

Simba Hybrid Babymatras is makkelijk schoont te maken

Wat prettig is met kinderen van deze leeftijd, is dat de matrashoes heel gemakkelijk is te verwijderen. Bij ongelukjes kun je het witte slaapoppervlak heel simpel verwijderen en in de wasmachine wassen bij 40°C.

Zoals diverse wasmiddelreclames ons regelmatig vertellen, is het vervolgens weer fris en schoon in een handomdraai.

Simba Hybrid Babymatras kopen

Er zijn twee verschillende maten van het Simba Hybrid Babymatras. Deze hebben dezelfde kwaliteit en passen in principe in alle kinderbedden, wiegen of ledikanten met standaardafmetingen.

Zo is er de 60x120x10cm die €155 kost en de 70x140x10cm met een prijskaartje van €185. Beide matrassen zijn nu verkrijgbaar in Simba’s webshop. Slaap lekker!

Lees ook:


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.