Tip: Zo verras jij jouw Valentijn op Valentijnsdag!

Valentijnsdag Valentine Vrouwenstyle

Het is bijna zover, de dag van de liefde breekt weer aan op 14 februari. Heb jij al plannen gemaakt met jouw liefde? Wij helpen je graag met een paar extra tips!

Het is een commerciële dag natuurlijk, maar we vinden het stiekem allemaal hartstikke leuk om verrast en verwend te worden op deze dag. Daarom hebben we een aantal leuke tips om deze dag extra speciaal te maken.

UFO Rotterdam

Het blijft altijd lastig om voor onze grote liefde weer iets te bedenken. Zijn jullie beide gek op eten? Dan hebben we een echte aanrader voor jullie. In Rotterdam bij het UFO restaurant kun je op 42 meter hoogte genieten van een heerlijke diner met panoramisch uitzicht. Ontzettend romantisch en natuurlijk lekker!

Verrassing

Niks is leuker dan onverwachts een liefdesverklaring ontvangen. Stuur bijvoorbeeld via Greetz een ballon met eigen ontwerp erop zoals een foto van jullie samen of een bucketlist boek voor koppels.

hotel valentijn vrouwenstyle

Overnachting

Dit is altijd goed natuurlijk! Een overnachting kan op vele manieren. Je kan kiezen voor een standaard overnachting en zelf de kamer extra versieren en een flesje champagne opentrekken, maar tegenwoordig heb je ook hele mooie kamers met bijvoorbeeld jacuzzi op de kamer. Online vind je veel websites om je te laten inspireren, maar wees er op tijd bij want het is wel een hele populaire datum.

 

 

 

 

 

 

 

 


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.