Beauty: Zo maak je een scrub van Citrus voor je lichaam!

Beauty: Zo maak je een scrub van Citrus voor je lichaam!

citrus scrub vrouwenstyleEen droge huid, daar hebben we allemaal wel eens last van helaas. Het belangrijkste is om je huid daarom goed te verzorgen. Vandaag hebben wij een recept om zelf een scrub van citrus voor het gehele lichaam te maken.

Een zachte huid is heerlijk, maar soms merk je door invloeden van buitenaf dat de huid wat extra verzorging nodig heeft. Scrubben helpt om de doden huidcellen te verwijderen. Na het scrubben is de huid verwijdert van de bovenste dode huidcellen waardoor de huid direct zacht aanvoelt.

Vergeet nooit om na het scrubben een goed hydraterende crème te gebruiken. De juiste crème helpt er namelijk ook voor om je huid langer zacht te houden.

Zo maak je de scrub

Met deze ingrediënten kun je direct aan de slag:

  • een half kopje zeezout of grove suiker
  • een half kopje jojoba olie of amandelolie
  • 1 tl schillen (klein) van een limoen, citroen, sinaasappel of grapefruit.

Meng alles met elkaar in een bakje. Zorg er wel voor dat je huid al nat is voordat je het aanbrengt. Na het in masseren afspoelen met lauwwarm water. Vervolgens breng je nog een goed hydraterende crème of huidolie aan op de huid en kun je helemaal genieten van je zachte huid!

 

Tip: Gebruik de scrub niet voor het gezicht. Door de grovere korrel die we voor dit recept gebruiken is het niet geschikt voor de huid van ons gezicht, maar echt uitsluitend voor het lichaam.

Tip: Maak zachte bewegingen over de huid tijdens het aanbrengen van de scrub.

 


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.