Beauty: Deze Weleda Skin Food(ies) geven de huid extra voeding tijdens de koude dagen!

Deze Weleda Food producten geven de huid extra voeding tijdens de koude dagen!

Weleda Skin Food vrouwenstyleDe koude dagen zijn al even van start gegaan en onze huid heeft daardoor een hoop te verduren. Weleda heeft een 100% natuurlijke lijn om onze droge huid er doorheen te slepen. Wij laten jullie vandaag kennis maken met deze lijn! 

Deze Skin Food lijn is letterlijk geschikt voor het gehele lichaam. Tijdens de koude dagen merken we al snel dat de huid flink achteruit gaat. Door te weinig zonlicht, droge lucht en de vrieskou krijgen we sneller last van droge plekjes op het lichaam en daarnaast ook droge en/of gebarsten lippen.

 

Skin Food x Light

Door geregeld te blijven smeren houden we de huid soepel en kan het minder snel toegeven aan al die invloeden van buitenaf. 

Naast de Weleda Skin Food ‘original’ lijn, is er ook nog de Weleda Food Light lijn voor als je de originele lijn net iets te intensief vindt. Mocht je niet helemaal weten welke lijn geschikt is dan kunnen ze je wellicht in de winkel verder helpen met adviseren.

 

Natuurlijke Ingrediënten

Alle Weleda producten bevatten de zogeheten succesformule. Een samenstelling van een rijke formule aan 100% natuurlijke ingrediënten, de snelle werkzaamheid ervan en de aangename geur van de producten. Omdat er steeds meer vraag kwam naar verzorgingsproducten voor het hele lichaam heeft Weleda de Skin Food lijn uitgebreid met 3 nieuwe producten die de huid weer zacht en soepel maken.

 

Het hart van de unieke Skin Food -formule? 

  • Driekleurig viooltje – brengt de huid in balans
  • Calendulawondhelend en ontstekingsremmend
  • Kamille – verzacht en brengt tot rust

Weleda favorite vrouwenstyleOur Favorite

En binnen zo’n lijn heb je natuurlijk altijd een favoriet. Ons favoriete product binnen de Weleda Food lijn is de Body Butter. De romige textuur, frisse geur en het versmelten op je lichaam geeft je huid net dat beetje extra. Het trekt snel in en de huid voelt na die tijd ook heerlijk zacht aan!

Persoonlijk ben ik ook echt een grote voorstander van natuurlijke producten die niet getest worden op dieren dus dat maakt het makkelijk om voor een lijn als deze te kiezen. Daarnaast zijn alle producten verkrijgbaar voor een voordelige prijs. Hieronder hebben we nog even een lijstje gemaakt van alle verkoopprijzen!

Prijzen

  • Skin Food Body Butter 150 ml €13,99
  • Skin Food Light 30 ml €5,99
  • Skin Food Lip Balm 8 ml €4,99
  • Skin Food 30 ml €5,99

 

Ben jij benieuwd geworden naar de gehele Weleda Skin Food lijn? Bekijk het hele assortiment hier of vind de producten bij een drogisterij bij jou in de buurt.


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.