Beauty : Deze producten wil je hebben van de Boozyshop!

Beauty : Deze producten wil je hebben van de Boozyshop!

Revolution Boozyshop Vrouwenstyle 2Tegenwoordig geven we graag geld uit aan alles wat met beauty te maken heeft. Ik heb er zelf een handje van om altijd nieuwe serums en make-up te willen kopen. Toch heb ik een paar vaste favorites waar ik niet vanaf stap en vandaag deel ik mijn favoriete producten van de Boozyshop met jullie!

Een webshop waar ik echt uren kan spenderen is de Boozyshop. Heerlijk al die producten om doorheen te scrollen. Vandaag deel ik dan ook graag mijn beste Boozyshop aankopen met jullie en vertel daarbij ook waarom ik deze producten zo fijn vind.

Sponge Boozyshop VrouwenstyleMiracle Sponge x Real Techniques

Zonder de Miracle Sponge kan ik niet meer inmiddels. Iedere ochtend breng ik mijn make-up aan met deze spons terwijl ik voorheen altijd alles met mijn vingers deed. Ik merk duidelijk verschil door het met een spons aan te brengen of door mijn vingers te gebruiken. Het enige wat ik nog wel eens aanbreng met mijn vingers is mijn concealer omdat ik merk dat de concealer beter blijft zitten met de warmte van de vingers.

Tip: Maak je Miracle Sponge goed nat voordat je hem gaat gebruiken, hierdoor wordt hij groter en blend je make-up nog mooier.

Curler Boozyshop Vrouwenstyle

Curly Lashes x Boozy Cosmetics Eyelash Curler

Van nature heb ik (helaas) hele rechte wimpers. Ik gebruik mijn wimperkruller zeker niet iedere dag, maar alleen als ik iets meer tijd heb of als ik de deur uit ga voor iets speciaals. In combinatie met een goede mascara doet dit echt heel veel voor mij.

Revolution Boozyshop Vrouwenstyle

Soft Skin x Plumping Serum Revolution

Ik ben gék op serums. Met regelmaat gebruik ik een dermaroller voor mijn gezicht en na afloop gebruik ik altijd een serum zodat het ’s nachts weer extra goed kan herstellen. Ik heb diverse serums staan, maar dit serum is absoluut één van mijn favorietjes! Na je 25e gaat je huid je echt vertellen dat het zich niet meer zo 1,2,3 herstelt. Nu ik richting de 30 ga merk ik dat mijn huid echt meer verzorging nodig heeft. Als ik een nacht minder goed heb geslapen dan zie ik dat direct aan mijn huid dus dit soort producten helpen mij toch altijd om alles een beetje op peil te houden.

Revolution heeft echt nog veel meer mooie serums, voor het hele assortiment moet je zeker eens een kijkje nemen op de webshop van de Boozyshop.

Heb jij nog meer musthave producten in huis van de Boozyshop die je graag met ons wilt delen? Share ze met ons in een berichtje hieronder!

 

 

 

 

 

 

 


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.