Food: Deze vegan ijsjes wil je zeker proeven!

Vegan icecream vrouwenstyleDe markt voor veganistisch eten is in volle aantocht en zo krijgen we er steeds meer lekkernijen bij! Helemaal leuk natuurlijk en wij delen graag een aantal vegan-ijsjes die je zeker eens moet proberen.

Laatst stond ik in de supermarkt en viel mijn oog op Ben & Jerry’s de vegan-variant, heerlijk! Het viel me op dat het prijsverschil bijna 1 euro is op een bakje. Ligt het dan aan de ‘hype’ ervan op dit moment? Of is het écht omdat er duurdere/andere ingrediënten worden gebruikt voor het product. Anyway, Ben & Jerry’s blijft altijd lekker dus is ook zeker in een vegan-variant het proberen waard. De smaken zijn hetzelfde als de niet-vegan varianten en daar hebben ze er nu 3 van beschikbaar in vegan-style.

Hopelijk wordt het met de komst van steeds meer vegan producten ook betaalbaarder zodat er steeds meer lekkere dingen in de schappen komen te liggen.

Icecreams

Voor nu hebben we in ieder geval een aantal heerlijke dingen op een rijtje gezet, want ook als vegan wil je gewoon genieten van ‘lekker een avond bank-hangen met een bak ijs!

Onderstaande ijsjes zijn verkrijgbaar bij de reguliere (grotere) supermarkt zoals een Albert Heijn en de prijzen lopen op tot maximaal 8 euro.

vegan ijs vrouwenstyle

vegan ijs vrouwenstyle 2

Heb jij nog lekkere vegan ijsjes om met ons te delen? Deel ze dan hieronder in een berichtje!


2 Comments
  1. Vegan magnums! Classic en almond 🙂
    En de ijsjes van swedish delight

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.