Dit is leuk om te doen met je Valentijnsfoto’s op hetfotoalbum.nl

hetfotoalbumValentijnsdag is bijna aangebroken en met jouw liefde maak je op deze dag ook vast en zeker leuke foto’s. Hetfotoalbum.nl heeft onwijs leuke ideetjes om deze foto’s te verzamelen en in een leuk ‘jasje’ te stoppen. Wij introduceren deze tips vandaag graag aan jullie!

Is het jullie eerste Valentijnsdag samen? Of heb je er misschien al meerdere gevierd? Een foto op je telefoon en deze plaatsen op Instagram of Facebook is hartstikke leuk, maar het is natuurlijk nóg leuker om af en toe even terug te kijken zonder je telefoon of een laptop erbij te hoeven pakken.

Wil je een persoonlijk touch geven aan herinneringen? Valentijn namens het foto album geeft je inspiratie om deze persoonlijke boodschap beter over te brengen.

Hartjes in een envelop

hetfotoalbum vrouwenstyle
Hoe leuk is het om een envelop vol foto hartjes te geven/krijgen? Of om hartjes met de mooiste herinneringen op de muur vast te plakken? Met de Software van Het fotoalbum kun je vanaf je computer of smartphone de foto’s uploaden die jij graag in de hartjes zou willen zien. In totaal krijg je 12 hartjes in verschillende formaten.

Hartjes foto-slinger

hetfotoalbum 2

In plaats van een foto of schilderij aan de muur is deze slinger misschien wel origineler om op te hangen op deze plek of op een andere mooie plek in huis.

De slinger bestaat uit twee keer 3 hartjes. Deze delen kun je eenvoudig aan elkaar verbinden. In totaal is de slinger 90 centimeter lang. Wil je een langere hartjes slinger maken? Bestel dan meerdere slingers welke je later aan elkaar kunt bevestigen.

De slinger is eenvoudig te bevestigen, maar let op; bevestigingsmateriaal wordt er niet bijgeleverd.

 

Let op; Levertijden zitten op ‘binnen 3 werkdagen’, waardoor het helaas niet meer mogelijk is om dingen vòòr Valentijnsdag in huis te hebben. Wel perfect om alle momenten van de dag zelf na die tijd vast te leggen op een leuke én originele manier.

Wil je meer informatie of ben je benieuwd op welke manier je nog meer al je foto’s kunt bundelen? Bekijk dan de website en bestel online!


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.