Fashion: Op zoek naar leuke Scrunchies voor in je haar? Deze Scrunchies wil jij hebben van My Jewellery!

Op zoek naar leuke Scrunchies voor in je haar? Deze Scrunchies wil jij hebben van My Jewellery!

leather scrunchiesZe zijn helemaal hot op dit moment, de Scrunchies voor in je haar! Wij hebben een aantal leuke Scrunchies voor jullie op een rij gezet van My Jewellery. Weet jij al welke jij gaat scoren?

Ze zijn weer helemaal terug van weggeweest. Scrunchies zijn grote elastieken van stof, leer of andere materialen voor in je haar en we zien ze in alle kleuren of met toffe prints voorbij komen. Dit voorjaar mogen ze in ieder geval niet ontbreken en sommige meiden dragen ze zelfs als armcandy. Kortom, het perfecte accessoire voor de komende zonnige periode. Wij konden niet achterblijven en hebben ook vier mooie varianten van My Jewellery weten te bemachtigen.

Scrunch it with leather

Deze scrunchie is gemaakt van faux leather en verkrijgbaar in het zwart en twee andere leuke kleuren. Ze zijn 5,95 en vind je hier!
scrunchies leer

 

 

Velvet in the (h)air

Hou je van zachte fluwelen stoffen? Dan moet je absoluut voor deze velvet gaan. Deze beauty vind je hier!

scrunchie velvet

Soft like satin

Gek op zacht en satijn? Wij toevallig ook en zijn helemaal verliefd op deze satijnen, roestbruine scrunchie!

satin scrunchie

Glitters everywhere

Ben je helemaal in het zwart gekleed en wil je je outfit afmaken of pimpen? Of ben je gewoon gek op glittertjes, dan moet je een kijkje gaan nemen bij deze scrunchies met glitters.

scrunchie glitters

My Jewellery

Ben je benieuwd naar alle scrunchies bij My Jewellery? Het hele assortiment vind je online in de webshop. Ben jij er al uit voor welke scrunchie(s) jij gaat? Wij zijn heel benieuwd naar jullie voorkeur. Laat het ons weten in een berichtje hieronder.

 


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.