Fashion: Deze gouden kettinkjes van My Jewellery maken jouw outfit helemaal af!

Deze gouden kettinkjes van My Jewellery maken jouw outfit helemaal af!


Bij My Jewellery helpen ze je graag verder om je outfit compleet te  maken, door er een paar mooie eyecatchers aan toe te voegen. Vandaag hebben wij daarom een selectie van minimalistische gouden kettingen uit de huidige collectie op een rij gezet voor jullie!

Persoonlijk zijn wij gek op goudkleurig en minimalistisch.  Deze combinatie zien we tegenwoordig dan ook in veelvoud voorbij komen en maken we een soort nek-candy om zoveel mogelijk fijne kettinkjes bij elkaar te dragen in combinatie met een diepe V-hals of een mooie uitgesneden blazer.

Mocht je het te saai vinden om alleen losse kettinkjes te dragen dan kun je er ook voor kiezen om een ketting met een hangertje te dragen. Ben je daarnaast meer van het zilver? No worries, bijna alle onderstaande kettinkjes zijn ook in het zilver verkrijgbaar.

Hieronder vind je de mooiste items voor een betaalbare prijs die wij voor jou geselecteerd hebben en uiteraard vind je onderaan de pagina onze ultieme favorite!

Minimalistic & Gold

gold my jewellery

Deze initialen ketting is iets grover van structuur, maar heel classy en vind je hier.

bij ketting my jewellery

Deze mini bij is heel schattig en leuk om te combineren met een basic kettinkje erbij.

my jewellery 1

Gouden muntjes and a touch of pink. Deze ketting shop je hier!

Deze vintage style initialen ketting shop je via deze link.

Deze ketting heeft witte kraaltjes en een klein schattig hangertje.

Our Favorite, give it a twist

Zoals je al gelezen hebt hierboven zijn wij fan van minimalistisch en goud. En met minimalistisch bedoelen we ook écht heel fijn en basic. Daarom viel ons oog op dit kettinkje met een kleine twist, we love it!

Ben jij geïnspireerd door alle Gouden sieraden items hierboven? Shop dan nu jouw favoriete item in de webshop van My Jewellery en maak je outfit helemaal af!


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.