Fashion: Ontdek de Goodiebox van DutBle met geweldige items iedere 3 maanden!

Fashion: Ontdek de Goodiebox van DutBle met geweldige items iedere 3 maanden!

DutBle

DutBle is een nieuw sociaal platform om wereldwijd contact te maken met meer dan 200.000 fashionabele vrouwen en tegelijkertijd een platform waar je je kunt aanmelden voor een goodiebox die je iedere 3 maanden ontvangt met geweldige items. Wij vertellen je er vandaag alles over!

Op de website van DutBle kun je een gratis account aanmaken waar je in contact kan komen met veel interessante mensen die net zo veel van fashion houden als jij. Je kunt op je account aangeven wat jouw social kanalen zijn en mensen volgen die jij interessant vindt (of mensen kunnen jou gaan volgen).

Het is mogelijk om met je account ook je eigen fashion/designer items te verkopen op de DutBle marktplaats en om zelf pareltjes te scoren uiteraard! Wij hebben al een account aangemaakt, ben jij ook nieuwsgierig? Kijk dan op de website om meer informatie te vinden over hoe dat in zijn werk gaat.

DutBle Goodiebox

De DutBle goodiebox is een box die elke drie maanden vol met mooie items van toffe en nieuwe merken is gevuld.

De mooiste sieraden, beste huidverzorging en trendy accessoires worden geselecteerd op basis van populariteit, de trends van nu en kwaliteit. Elke doos heeft een leuk thema waarvan de inhoud een verrassing is (iedere box is daarin uniek). Iedere maand betaal je een vast bedrag van €8,95 en de waarde van de goodiebox is altijd meer dan €129,00!

Inmiddels zijn al meer dan 4.000 leden jou voorgegaan en ben je niet tevreden dan heb je geld terug garantie en is het altijd opzegbaar.

Goodiebox Review

Voordat je de goodiebox krijgt toegestuurd, wordt er een korte vragenlijst met je doorgenomen. Ze stellen vragen met welke kleur sieraden je graag draagt en wat je lievelingskleur is. Aan de hand daarvan wordt de box helemaal naar jouw ‘smaak’ gevuld.

Dat is natuurlijk wel heel slim want niemand zit te wachten op bepaalde kleuren waar je uiteindelijk niet heel happy mee gaat zijn. Het is altijd een fijn gevoel als er een pakketje op je ligt te wachten, maar dit keer extra fijn omdat je natuurlijk extra benieuwd bent wat er in de box zit aan verrassingen.

Er zaten -bijna- allemaal items in die ik zelf ook wel zou kopen, of in ieder geval zou willen hebben. In totaal zaten er 5 items in de goodiebox; een Scrunchie van Mae.s, een horloge & armband van Perditi, oorbellen & een miniatuur van Chloé.

Bij het aangeven van mijn lievelingskleur heb ik groen ingevuld en tijdens het openmaken zag ik dat het horloge van Perditi een groen leren bandje had. Persoonlijk had ik liever een zwarte gekozen (omdat ik vaak zwart draag), maar ze hebben wel geluisterd naar mijn lievelingskleur en ik vind het bij nader inzien wel heel leuk om af te wisselen.

Dutble goodiebox

Ben jij ook benieuwd geworden en wil jij graag een goodiebox ontvangen iedere 3 maanden? Kijk dan snel op de website, meld je gratis aan en krijg ook leuke goodies!

 


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.