Food: Ontdek de maaltijdbox van Hello Fresh!

Review: Ontdek de maaltijdbox van Hello Fresh!

recepten Hello FreshGemak dient de mens zeggen ze wel eens. En laten we eerlijk zijn, dat is ook wel een beetje zo als je een druk leven hebt. Vandaag vertellen wij meer over de veelzijdigheid van Hello Fresh en hoe onze bevindingen zijn na het testen van de maaltijdbox.

In een druk en hectisch leven schiet het nadenken over wat we vanavond moeten eten er wel eens bij in. Op dat soort momenten grijpen we al snel naar de klik op de knop om eten te bestellen, maar dit is natuurlijk niet altijd even gezond.

Hello Fresh biedt verschillende (gezonde & verse) mogelijkheden aan en brengt jou een box thuis met het aantal gewenste verse maaltijden voor de komende week. Wij hebben 3 maaltijden getest en vertellen jullie graag hoe dat ons is bevallen.

Hoe gaat het in zijn werk en wat kan ik verwachten?

Heel gemakkelijk! Iedere week zie je 14 nieuwe recepten (met verse ingrediënten) waar je uit kunt kiezen en vervolgens kies je een dag waarop je het graag zou willen laten bezorgen.

Zelf heb ik ervoor gekozen om 3 maaltijden voor 1 week te laten komen voor twee personen. Het was een totale verrassing wat erin zou zitten aan maaltijden omdat ik er niet voor gekozen heb om de recepten in te zien, maar dat vond ik wel leuk. Het enige waar ik niet goed over nagedacht had, is dat ik geen varkensvlees eet en daar allergisch voor ben en helaas zat er een gerecht bij waar varkensreepjes in zaten.

Uiteindelijk heb ik dus twee gerechten van de drie gegeten, maar dat was helaas niet anders.

De maaltijden

De maaltijden zijn helemaal uitgeschreven hoe het bereid moet worden en alle ingredienten zijn daarop aangepast. Je weet dus zeker dat je alles goed doet en nooit teveel of te weinig van iets hebt gebruikt.

Pasta conchiglie

Het lekkerste recept vond ik de Conchiglie pasta. Deze was het snelst te bereiden en ik ben zelf erg gek op pasta. De recepten heb ik bewaard voor als ik het nog een keer wil maken, leuk om te bundelen!

Bij iedere maaltijd staat erbij binnen hoeveel dagen je het moet eten. Dat vond ik persoonlijk heel fijn, plus het maakt het kiezen tussen gerechten iets gemakkelijker.

Prijzen

Om een idee te krijgen van wat je nu precies kwijt bent per week aan een maaltijdbox hebben we hieronder een tabel met een overzichtje met prijzen.

prijzen hello fresh

En, vanaf nu bestellen bij Hello Fresh?

Ik heb erg genoten van het ‘gemak’. En het idee dat je uit je werk fietst en naar huis kan om direct te koken, is heel fijn.

Persoonlijk ben ik best een grote eter en vond ik de porties voor twee personen echt te weinig ten opzichten van wat je ervoor betaald. Als de gerechten groter waren geweest en het bedrag iets lager dan zou ik er niet eens over na hoeven denken want het geeft wel rust na een lange drukke dag.

De gerechten waren wel erg lekker en veelzijdig en er is ook genoeg keuze (ook vega) als je een abonnement zou nemen op Hello Fresh.

Ben je benieuwd geworden naar de nieuwste recepten voor deze of komende week? Lees dan hier meer informatie over HelloFresh en bestel jouw eigen maaltijdbox met korting om het eens te proberen.

Interessante blogs:

De top 10 kruidenrekken


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.